lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul..

Kære alle jer

Så blev det endelig dagen. Vi har været omkring vores nærmeste for at ønske god jul - og nu er vi tilbage hos min svigermor. Helt klar til bare at nyde juleaften.


Karoline render rundt med julelys i øjnene og suger til sig af alle traditioner og dejlige indslag. En enkelt (strategisk udvalgt) gave er pakket op for at mindske ventetiden lidt og ellers hygger vi med hendes onkler.
Manden og jeg har været lidt for fortravlede - eller bare distræte - og har hver især glemt gaven til hinanden derhjemme.. Så meget for at være ude i så god tid, at de glemmes i skabene..;) Tsk tsk!
Men vi blev også hurtigt enige om, at sålænge vi kan nyde vores lille familie og mærke Karolines glæde ved det hele - også de mange gaver, så går det nok også.
Ellers er vi ved at være klar - mine svigerforældre har sørget for den lækre julemad og vi skal egentlig bare være. Så der bliver hygget og leget med forventningens glæde i kroppen.


I ønskes alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber, jeres dag bliver lige som ønsket..;) Tak for alt, hvad I og 'bloglandet' giver mig med både kommentarer, gode ideer og masser af inspiration til diverse projekter.

Kærlige julehilsner herfra..;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Så har I gaverne som et hyggeligt punktum for aftenen, når I kommer hjem.
  Glædelig jul!

  SvarSlet
 2. Det er ligeså rart at have noget at glæde sig til.
  Glædelig jul til jer.

  SvarSlet
 3. Håber gaven var værd at vente på :-) også tak for inspiration mv. Og en glædelig jul til dig.

  SvarSlet
 4. Det lyder dejligt, rigtig god jul og godt nytår til dig og dine :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne