lørdag den 10. december 2011

Når det rusker udenfor..

Ja, så holder Frida og jeg os altså indendøre, indtil resten af familien kommer hjem..

Vores uge har været i stille tempo og hyggelige planer - der er både blevet bagt julebag, pyntet juletræ og lavet nissedrillerier.. Ikke mange kreative projekter - udover mit evindelige strikketøj, som er med på tur for tiden.
Jeg ville gerne vise de hyggelige stunder frem, men det må vente, da mit kamera med alle billederne er glemt hos mine forældre - suk den distræte ammehjerne!
Men i går aftes fik jeg klippet stof til et par projekter - i selskab med de 4 tøser fra S.A.T.C..
Og i dag fik jeg stjålet mig til lidt sy-tid, mens Frida lurede den. Det er ofte en kamp at skulle vælge mellem at tage en lur eller få lidt kreatid - jeg ved jo godt, hvad jeg burde.... I dag var jeg ikke i tvivl om, hvad der ville give mig mest overskud og tog en date med Berninaen

Syet i retro frotté købt i Husflid sidste år ved denne tid..


Jeg blev færdig med et længe ventet puslehyndebetræk. Lillefisen bliver 10 uger i morgen, så det er ikke, fordi jeg er ude i god tid - men på den anden side skal hun jo bruge ble og skiftes en rum tid endnu..;)

Derudover er jeg næsten færdig med et babytæppe til gave og noget sengetøj til størstetøsen. I lyserød og rød!! Som ønsket.. Suk - jeg ser allerede for mig, at de farver gør deres indtog overalt inden længe.... Heldigvis siger hun stadig, at blå er hendes yndlinsfarve - så jeg er ikke helt fortvivlet..;)

12 kommentarer:

 1. Hihi, min 3-årige niece påstår også at blå er yndlingsfarven. Men hvorfor er glimmer og lyserød så så tiltrækkende?? ;)
  Lækkert betræk du har fået lavet! Kan godt forstå at kreatiden prioriteres.

  Kh

  SvarSlet
 2. Det frotte er for sejt! Måske lidt sent ude, men du skal nok få rigelig af lejlighed til at bruge den!

  SvarSlet
 3. Super fint stof og færdig betræk. kender godt det der med at vælge mellem kreatid og en lur, sådan har jeg også haft det i perioder hvor det med nattesøvn var noget andre fik.

  SvarSlet
 4. Vi kan sove når ungerne flytter hjemmefra... ;)
  Virkelig lækkert betræk!

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare smukt, det stof!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Det er bare rigtig flot. Skønt mønster.

  SvarSlet
 7. Ja det er godt nok noget skønt frotte!!! - og sjovt nok går jeg selv og pusler med noget puslehynde betræk for tiden - men som hos dig er tiden ikke til meget krea i øjeblikket, så det er ikke godt at vide hvornår det blir færdigt!;)

  SvarSlet
 8. Skønt med hjemme/inde hygge og kreatid når vejret er som det er nu.
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Virkelig lækkert puslehyndebetræk! Jeg går selv i tanker om at skulle sy et til vores kommende lillebror, da det gamle er ved at være grimt. Men men jeg er jo slet ikke dus med symaskinen - er det svært og har du brugt et bestemt mønster?
  Sjovt med de piger og lyserødt! Lige siden vores Lea startede i børnehave, har det været yndlingsfarven, men nu hvor hun er startet i skole, er det ved at skifte. Forleden sagde hun, at sort var hendes nye yndlingsfarve, men så ved jeg ikke, hvilken én jeg helst ville have som hendes yndlingsfarve. Sort passer ikke til en 6-årig!
  Kh Karen

  SvarSlet
 10. Anne: Ja det er spørgsmålet;)

  Ida: Synes også det er sejt - og det hjælper lidt at se på noget fint til alle de fremtidige bleskift;)

  Ævlebævle: Tak:) Og ja - nogle gange vinder fornuften - oftest vinder krealysten..;)

  Sara D: Nemlig!:) Tak..

  Anna: Ja jeg faldt også pladask for det - og skal ha' udtænkt hvad jeg skal lave af resterne..;)

  Malene: Tak!

  Trine: Tak for det retroguru;)

  Marlene: Mit er også taget i etaper - sådan er det nok bare;) Tror også jeg skal ha' lavet endnu et at skifte med...

  Lena: Ja det er dejligt..;)

  Karen: Tak for det:) Det her vare ikke svært - jeg har bare tegnet af efter hynden og tillagt en centimeters sømrum.. Og ja - de tøser.. Herhjemme skifter det også meget fra uge til uge..;)

  KH Anne

  SvarSlet
 11. Rigtig fin puslepude. Den er sikkert dejlig lun med frotte på. :)

  På min to-do-liste er også kommet et nyt betræk, da jeg synes over tre års puslerier er ved at bære sine spor. Tænker også det er et relativ hurtigt projekt. Men det bliver nok i coated bomuld, da jeg gerne vil kunne tørre den af. :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne