mandag den 28. november 2011

Giv dit bud..

Vi nørkler herhjemme - små skridt fremad med indretningen.
Sofaafdelingen i stuen er endelig ved at nærme sig det, vi gerne vil. Før Frida kom til verden, fik vi rykket fuldstændig rundt på rummet og pludselig gav det mere mening.
Nu mangler vi mest af alt noget på væggene. Vi har enkelte skønne prints og billeder, som snart skal ha' fundet sin plads, men der mangler meget og vi mangler inspiration.

Så vil I ikke (please) give jeres bud på og idéer til lækkert / spændende / flot til at pynte herhjemme..??


Vi har i forvejen lidt forskelligt (både lidt moderne tryk/prints, FDB plakater, egne tegninger og familiefotos), men slet ikke nok til et helt hus..;)

Ha' en dejlig mandag. Frida og jeg lader op til at tage med Karoline til julefest i børnehaven i aften. Jeg glæder mig til lækker samskudsaftensmad, børneoptræden og sludren med de andre forældre.

7 kommentarer:

 1. Jeg har haft en hel del grafikere med i mine give aways, og de er alle sammen nogle der laver virkelig fede ting, til billige penge. Der er Seventy Tree, Going Danish og little studio. Prøv at kigge lidt hos dem, er sikker på der er noget du kan lide :) Og ellers er der også meget fint at finde på etsy.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med børne tegninger, mere personligt kan det da ikke blive :)

  SvarSlet
 3. Først og fremmest synes jeg det er nogle lækre tegninger du selv laver, det fulender det altså at komme i ramme.
  Vi køber udstillingsplakater (hedder det mom det?) når vi er på museer rundt omkring, de har altid en del der er blevet trykt i forbindelse med divere udstillinger og er ikke så dyre.

  SvarSlet
 4. Måske man skulle trække lidt på kitsch-tankegangen og tilføje det grafiske lidt modspil - f.eks. en porcelænsfulg, der kan sidder på en lille stump grem på væggen, gammeldags korstingsbroderi i ramme, store facadebogstaver virker også altid og så skal man jo huske lyset, altså de rette lamper...

  SvarSlet
 5. Kære Anne

  jeg tilslutter mig Heidi: Dine egne tegninger er da bare perfekte til pynten! Ellers tror jeg, at man skal skrabe sammen hen ad vejen frem for at regne med, at det hele kan findes på samme tid. Vi pynter med gamle skolekort, som man kan finde på loppemarkeder, men det er ikke sikkert, det er din stil.

  Anyway, nu har jeg endelig fået sat det røde Graziela hjertestof til salg, som du spurgte til. Måske er du stadig interesseret. I så fald kig forbi min blog.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Psst, se lige her: http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/11/poster-mania.html

  SvarSlet
 7. Dejlig blog, du har.
  Se mine malerier, hvis du har lyst: www.janelerche.dk

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne