søndag den 4. september 2011

Æsker, tapet og sættekasse...

Hele weekenden har vi været til familieweekend i mandens familie - afslapning og hygge i det gode vejr.. Så det eneste kreative, jeg har præsteret er et par pinde på mit stribede babytæppe

Men torsdag og fredag udnyttede jeg det grå og triste vejr til at blive inde og hygge med mine papirer og tapeter. Jeg har længe haft et par projekter på listen - og det er skønt at få sat nogle flueben...


Jeg har lavet endnu en sættekasse til Karoline - denne gang en lidt mindre én, som skal hænge på værelset. Vi har rokeret lidt rundt derinde og skal nu endelig ha' pyntet væggene lidt.
Den store lilla hænger i stuen ved hendes tegnehjørne.


Eneste minus er nu, at hun med egne ord mangler pynt for at have til to sættekasser - "..især engle mor..!" Indtil videre låner hun mine to..


Jeg har fået beklædt et par æsker, som har ventet længe på, at min tålmodighed overgav sig til dette nusseprojekt. En ikke helt færdig Nettoæske til stuen og en lille skoæske til stofhylden, som rummer elastik og lynlåse.
Og ikke mindst har jeg (ja - også mig!:) fået pyntet nogle krukker fra Søstrene Grene. Jeg ville gerne ha' haft noget masking tape at lege med - i stil med Rakels - men jeg har endnu ikke fået købt noget. I stedet har jeg brugt lidt papir/tapet og nogle små runde 'etiketter'..
Nu skal der vist slænges med benene oppe og et tilbageblik på den skønne polterabend, vi fik serveret af venner og søskende for præcis et år siden i dag....

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud alt sammen!! :D

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre ting du har fået lavet :) Er især vild med æskerne og deres finish - det har jeg meget svært ved at lave pænt. Tålmodighed er vist kodeordet her, som du også selv skriver :)

  SvarSlet
 3. Så fine sager du har fået lavet, Anne. Og igen og igen forbavses jeg over, hvor ens vores smag er. Det blå/hvide papir på din nettoæske har jeg også indkøbt til samme formål og minimegas rombepapir var bl.a. tiltænkt en af keramikkrukkerne fra Søstrene med cirkler på siden:)
  Er i øvrigt vild med dine sættekasser og må lige høre, hvor de små gule fugle i den øverste er fra!?

  SvarSlet
 4. Du siger altså bare til, hvis du ikke kan finde noget masking tape i nærheden, for så køber jeg da gerne noget til dig. Fin sætterkasse du har lavet til Karoline, og jeg kan godt forstå, at hun gerne vil have flere engle:)
  Her har den jo også stået på familieweekend - dejligt:)

  SvarSlet
 5. Hehe, 3-årige kan altså virkelig diskutere (" synes vi skal se om dvd'en virker når vi kommer hjem, tante Anne") Efter vi havde købt en som vi skulle se næste gang.
  Dine SG-krukker er nu også blevet rigtig fine!!

  KH

  SvarSlet
 6. diskutere.. mente faktisk argumentere, sorry

  SvarSlet
 7. nu har jeg set så mange fine SG krukker rundt omkring i bloglang, at nu bliver jeg da simpelthen nødt til at ha fat i nogen selv, mon der overhovedet er nogle tilbage Ü

  SvarSlet
 8. du laver bare sådan nogle fine ting - jeg kan især godt li´ at tapetet i dine sættekasser bare passer perfekt :)

  SvarSlet
 9. KGaardsted: Tak..;)

  Line: Tak - jeg synes nu også det kan være lidt svært - især med det tynde papir som på Nettoæsken..;)

  Malene: Hvor pudsigt..:) Jeg tror jeg er gået i blåt humør - det er i hvert fald det jeg får valgt for tiden;) Fuglene er fra et kort fra Minimega - love them;)

  Anne P: Tak:) Måske jeg tager dig på ordet med masking tapen.. Her er INTET herude;) Og ja - engle.. Vil også gerne ha' flere.

  Anne W: Tak..:) Ja det er lidt sjovt som de har deres meninger og snu måder at få argumenteret (og overtalt;)

  Maria: Ja de florerer vidt omkring..:) Hernede var der ikke flere af de store - men mon ikke de kommer hjem igen;)

  Christina: Tak for de søde ord..:) Bruger skabeloner for at få det til at passe mest muligt;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 10. Flotte ting du har lavet. Især de små krukker. Nydelige siger jeg bare

  SvarSlet
 11. Super fine sager Anne! Og SG krukkerne er nu altså bare så fine. Er træt af vi ikke har en butik her i Esbjerg... :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 12. Henny: Tak for det;)

  Tine: Tak:) Ja det er ret træls, der ikke er en SG i Esbjerg..! Og lidt mærkeligt i så stor en by;)

  KH Anne

  SvarSlet
 13. Hej Anne
  Sikke fine ting du har lavet - jeg undres over hvor vildt flot du kan få papiret på netto æskerne, det ser bare så glat og flot ud!
  Og sættekasserne er skønne, god blanding af mønstre og farver :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 14. Hvad er det for nogle "engle" ? De er da bare for kære...
  Har aldrig set dem før...ved du hvor de kan købes? :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne