torsdag den 23. juni 2011

Torsdags to-do

Allerførst tusind tak for jeres hjælp til navneroderiet..:) Jeg leger lidt videre med ordene og håber, at det helt rigtige dukker op..

Derudover er jeg hoppet med på den gode idé om torsdags to-do og ta-da, som Mette har startet. Nu er der dømt sommerferie til fruen i huset og jeg er klar til at få sat nogle krydser..
Denne uges to-do er ret bred og baseret på, at jeg i næste uge skal i sommerhus 2 dage med mine tøser fra studietidens madklub. Der står krea og hygge på skemaet, så satser på at nå videre med de planlagte projekter. Derudover har jeg en date med nogle af pigerne fra Krea-hausfrauklubben og vores symaskiner på torsdag. Så mulighederne for kreative udfoldelser er i hvert fald klar!

# 1 Få strikket mere på dette hyggeprojekt. Et babytæppe, jeg er blevet inspireret til lige her. Jeg har længe manglet et sofaprojekt, når plukveerne eller trætheden overtager.# 2 Få rettet de allerallersidste tyske stile (elever, der afleverer efter tiden, burde forbydes)


# 3 Få syet en masse på mine kreadage
      På listen er bl.a. endnu et babytæppe, en gravidnederdel til mig selv, sommerbukser til Karoline..# 4 Nyde lørdagen i selskab med tøsen her og se hendes far spille fodboldkamp - jeg er bare ikke den bedste og flittigste fodboldfrue...;)# 5 Få forbrændt lidt kalorier og shaket bootie'n på dansegulvet til årets sommerferiefest med alle kollegerne i morgen.

Temaet er blå fest og jeg er helt klar til alkoholfri fest i sort yndlingskjole fra Edith & Ella og blå accessories...;)

Jeg glæder mig til at se I andres to-do's - og håber meget sådan en skøn liste kan rykke lidt ved alle de projekter, jeg ikke altid får taget mig sammen til...

Ha' en skøn aften..

7 kommentarer:

 1. ja det lyder jo som en effektiv og sjov måde at få ordnet en masse;)
  Må lige indskyde - hvor er det bare nogle super lækre farver du har valgt til babytæppet!!!

  SvarSlet
 2. Det lyder egentlig smart med de der to-do-lister, for så bliver man ligesom hængt op på det. Hvor bliver du smuk i din kjole i morgen.

  SvarSlet
 3. næ du er kommet igang.. Skønt med et projekt som ikke er særlig krævende! Flotte farver..

  SvarSlet
 4. Tak fordi du vil lege med og du har da allerede ret så mange virkelige gode projekter på programmet - specielt er jeg vild med at du skal ud og forbrænde lidt kalorier på dansegulvet :-)

  Ret god idé med det strikkede tæppe - savner faktisk et sofaprojekt men må hellere styre mig lidt - nu hvor jeg endelig er ved at komme lidt til bunds i alt mit :-)

  SvarSlet
 5. Maj: Ja - jeg synes også det er en god måde at give sig selv et spark;) Og tak - denne gang prøver jeg det tilfældige valg - men ender jo nok ved favoritterne alligevel;)

  Malene: Ret smart;) Er bare glad for at kjolen endnu kan rumme mave - elsker den;)

  Christina: Ja! Tak for inspirationen:) Deet bliver virkelig lækkert blødt..

  Mette: Ja lige det punkt glæder jeg mig også tosset til - som altid;) Synes også det er et rent hyggeprojekt - men nu ikke for mange nye ind;)

  KH Anne

  SvarSlet
 6. Sikke en masse projekter, god arbejdslyst til dig og glæder mig til at se resultatet på torsdag.

  SvarSlet
 7. Dejligt med sommerferie!
  Sikke et lækkert sofa-projekt i skønne farver!

  Go weekend

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne