lørdag den 25. juni 2011

Ægte retro..

Så er der dømt sommerferie!
Hold kæft jeg har glædet mig til den her dag længe.. Jeg kan allerede mærke overskuddet og roen stå på lur for at indtage min krop. Og så er det endda en ferie, hvor jeg ikke skal ha' planlagt og forberedt en masse, fordi den står på barsel allerede i august..Det kunne ikke være meget bedre..

Noget der har stået på den sidste uges uofficielle to-do liste (sammen med en bunke tyske stile!) var at finde Karolines baby-tøj frem og få opdelt i størrelser.. Et resultat af flere nætters mareridt om forsvundet babytøj og dermed lettere panik, selvom der er laaang tid til oktober..;)

Vi har ikke overdrevet meget babytøj i de første størrelser, da vi lånte en del sidst. Men i bunkerne var der blandt andet dette ægte retro babytøj. Intet mindre end 29 år gammelt og brugt af både min søster og jeg. Jeg er helt tosset med de små bløde sparkedragter og de søde mønstre på bluserne.Den lilla stribede bluse brugte min dukke Hanne i mange år..;)

Karoline i retrotøjet - 10 dage gammel hos mormor

Jeg synes, det er utrolig hyggeligt, når ting har historie - og glæder mig til at putte endnu en lillepige i det fine babytøj.
Ha' en dejlig lørdag (og første feriedag til jer, der er så heldige) - her vil jeg nyde den tidlige morgenhygge med Karoline og være ligeglad med, at hun ville op kl.5.40 - nu er der 6uger til at sove længe, få middagslure og bare tage tingene i det tempo, vi gider..;)

7 kommentarer:

 1. Tillykke med ferien.. Jeg vil fejre dig med at tage på arbejde ;)
  Hvor er det skægt med tøj med sådan en historie i. Gad vide hvad min mor har liggende af gamle sager...

  KH og god FERIE!!

  SvarSlet
 2. Det er dejligt du har ferie - jeg må desværre vente 3 uger endnu - men den skal nydes når den kommer :-) Det er vildt sødt det tøj! Det må være lidt nostaldisk nu at putte sine egne børn i det samme tøj - det lidt sjovt :-)
  Nyd ferien

  Frk.Munk

  SvarSlet
 3. Dejligt med ferie:) Jeg nyder det i hvert faldt, selv om der er milliarder af ting, jeg synes jeg bør nå nu!
  Fint babytøj - mine forældre har også gemt rigtig meget fra min bror og jeg, og der er der også en masse fine mønstre blandt.

  SvarSlet
 4. Jeg er VILD med den røde hjerte-bluse. Den er bare nuser :-)
  God ferie og afslapning :-)

  SvarSlet
 5. Jeg tilslutter mig Merete :) super super fin rød bluse. Rigtig go ferie, vi er også startet og ungerne nyder det. Har lige sendt den store og en veninde på legepladsen med et tæppe og en pakke chokolade-kiks - det var stort!! *Smiler*

  SvarSlet
 6. Gid det var legalt for voksne at gå i sådan en velour sparkedragt. Det er da SÅ comfy! :)

  SvarSlet
 7. Anne W: Ja rigtig dejligt;) Håber du klarede arbejdet..

  Frk. Munk: Der er fordele ved lærerjobbet - men det skal nok blive godt;) Og ja - lidt skægt og nostalgisk med babytøjet - også for mine forældre;)

  Anne P: Jeg har også slået feriestarten op med masser af projekter.. Fordelen er lige nu at der ingen deadlines er - og pauserne kan tages lige når jeg lyster;) Hyggeligt med arvetøj - der er fordele ved at være en gemmer;)

  Merete: Det er bestemt også en af favoritterne;) Så kær..

  Binemor: Det lyder også brandhyggeligt! Her er alle måltider indtaget i haven, haveslangen er flittigt brugt og der er bare dømt hygge:) Også god ferie til jer;)

  Malene: Utroligt comfy;) Og ja - den gravide mavse kunne også godt bruge så afslappet tøj;)

  KH Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne