søndag den 28. marts 2010

What to see in MILANO...? Og god påske..

Nu har vi fejret Karoline i to dage og ad flere omgange - hun er blevet voldsomt begavet, fået masser af opmærksomhed, hygge og godt selskab.. Så nu vender vi blikket mod næste punkt på feriens "dagsorden" nemlig vores 5 dages ferie i Milano..:o) Vi flyver i morgen tidlig - og jeg har intet pakket, ikke vasket det sidste tøj eller lignende, men vi tager det stille og roligt - endnu.. Jeg er lidt spændt på vores første rejse med Karoline og om jeg kan begrænse mig på hendes vegne med hensyn til pakningen..;)
Men med den sidste uges travlhed har jeg ikke sat mig ind i hvad Milano går ud på..;) Ud over at det er modeby ved jeg ikke meget.. Men jeg glæder mig til bare at læne mig tilbage og nyde, suge til mig af indtryk fra et land jeg aldrig før har besøgt og lade gemalen føre samtalerne - han kan heldigvis sproget..;)
Kan I bidrage med noget godt fra Milano? Noget at se, spise, steder at shoppe og loppe den eller lignende...

Nyd dagen - jeg vil dykke ned i kufferten og forsøge at få lidt overblik.. Og ikke mindst god påske og fridags-hygge til alle..:)

3 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke bidrage med noget som helst i Italien. Det er næsten det eneste land i europa som jeg ikke har været i (udover alle de østeuropæiske).. Men jeg kan ønske rigtig god tur. Nyd det.

  Dejligt at I havde nogle gode fødselsdage (i flertal:-))

  SvarSlet
 2. Tillykke med din lille datter, hvor er hun sød!

  Det lyder skønt med sådan en tur til Milano, jeg er godt nok en lille smule misundelig. Kender desværre ikke meget til byen. Jeg var en tur i Italien (Firenze), da jeg gik i gymnasiet. Det er et meget charmerende land, så du har noget at glæde dig til.

  Rigtig god tur.
  Kh Annelise

  SvarSlet
 3. Tillykke med den lille søde.
  Og ha' en aldeles skøn påske i milano ;)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne