torsdag den 18. marts 2010

Skønne nye stoffer på hylden - og en uglepude er kommet til verden..

I aften skal vil over og spise ved én af mine ældste veninder og hendes lille familie.. De har en lille skøn søn, som da skal ha' en lille påske/snart et halvt år gammel/forårsgave.. Derfor har jeg kastet mig ud i min første uglepude... Vi er nemlig blevet så glade for den, jeg fik til Karoline i en change away med Christina..:) Synes det er et anstændigt førstegangsforsøg - men det kan vist gøres både bedre og smartere næste gang..;)


Så har jeg været så heldig at få fingre i tre skønne stykker retro dynebetræk hos Nanna, som har bloomerskids..:) Jeg er vild med dem!! De er endnu finere i virkeligheden end jeg lige troede.. De pynter virkelig i samlingen.
På min solskinscykeltur hjem fra frisøren i går var jeg forbi favoritgenbrugsen og faldt over endnu en dynebetræk - der MÅTTE med mig hjem.. Synes virkelig det er skønt og så i yndlingsfaverne.. Nu har jeg vist snart nok til at begynde at klippe lapper til et tøset tæppe..


Ellers har denne uge budt på flere lækkerier i postkassen - jeg har været med i en gavevandring hos Anne fra Apfelstrudel og hun har lavet denne skønne stofpose til mig.. Lækre farver og jeg tro jeg vil benytte den til hæklerier som Anne foreslog..;)


Nu vil jeg forsøge at sætte mit nye hår lige så godt som frisøren og ellers drage afsted til god mad og hygge.. Ha' en dejlig aften..

4 kommentarer:

 1. nøj, nogen lækre stoffer:) Er det mon noget du bytter noget af? Er især vild med det blå med hvide og blå blomster samt det lyserøde og det lyse fra bloomers. Måske jeg har noget du kan bruge i dit tæppeprojekt:) Du kan kontakte mig på: Malene_schwartz@hotmail.com, hvis du er interesseret i at bytte.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig fin uglepude i nogle dejlige farver. Heldig lille dreng!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Lækker ugle og lækkert stof:)
  Jeg er klar på en stofbytter! Og jeg kan sagtens lave en sommerhat til Karoline;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne