søndag den 21. marts 2010

En forsinket blog-award..


Jeg har simpelthen modtaget to sunshine awards! Jeg er meget overrasket - og absolut glad.. Især fordi de kommer fra to af mine yndlingsbloggere, hvis evner jeg både misunder og beundrer..:o) Tak for det Anne og Christina... Både awarden og de søde ord, der fulgte med..

Jeg har været lidt sløv til at få den sendt "videre", men here it goes...;)

Reglerne for denne award er som følgende:

The sunshine blog award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogword. The rules for accepting the award are:

  • Put the logo on your blog or within your post
  • Pass the award to 12 bloggers, and link the nominees within your post
  • Let them know they received this award by commenting their blogs
  • Share the love and link to the person from whom you received the award from
Jeg har valgt at sende awarden videre til 4 personer i denne omgang.. Det er blogs, hvor jeg nyder at følge med - og bliver inspireret af bloggernes store kreativitet..
Christina, som har bloggen Badelma-badutski. Jeg fik jo awarden bl.a. af hende - men det ændrer ikke på, at hun har en fantastisk blog med masser af kreative tanker og skønne ting fra egen hånd. Jeg er vild med både hendes smykker, skønne syede ting og de lækre billeder fra et stilfuldt/lækkert hjem.

Anne, som har bloggen Apfelstrudel. Anne er også en naturlig modtager af min award - også selvom hun sendte den i min retning;) - jeg har modtaget flere ting fra Annes hånd og de er skønne!! Stor inspiration.. Og så er det skønt at besøge en blog og bare føle sig 'hjemme'..:)

Mette, som har bloggen Westmose. Mette har en skøn blog med flotte billeder og skriblerier om familieliv og haveliv.. Hun er virkelig kreativ - og jeg er tosset med hendes blog, bl.a. fordi den virker så oprigtig.. Der er en dejlig stemning og jeg er sikker på der "gemmer" sig en dejlig person bag bloggen også..

Mette, som har bloggen Babykuller og kriller i fingrene. Mette tager de lækreste billeder!! Hendes blog er så fin, æstetisk lækker og så skriver Mette med lidt kant og lidt humor om både familien, hverdagen og ikke mindst hendes kreative sysler.. Eneste ulempe ved at følge hendes blog tæt er, at man bliver så fantastisk lækkersulten hver gang, man får et indbydende billede af smoothies, lækker kaffe og morgenborde serveret..;)

Der er mange flere overskønne blogs, som jeg følger hver dag - tjek bare min blog-roll, hvis du er på jagt..;) Der er mange flere der burde modtage denne søde award..

2 kommentarer:

  1. altså Anne.. mange mange tak for de rosende ord. Dem vil jeg gemme i min indre rygsæk til en dag med gråvejr:-).. God søndag aften (som næsten er slut..)

    SvarSlet
  2. Ej Anne, hvor er det bare nogle skønne ord, du sender i min retning! Er super glad:)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne