tirsdag den 16. november 2010

Solens stråler og upopulært hækleri..

Solen er skøn og ubamhjertig..
Energien er bare lidt højere i det her vejr og alt er lidt sjovere - især cykelturen til og fra arbejde..
Men den er også ufatteligt afslørende. Lige nu står det i hvert fald soleklart, at vi har været afsted hele weekenden og ikke haft meget fritid i sidste uge..


Så min korte dag på arbejde må hellere udnyttes og eftermiddagen tilbringes i selskab med støvsugeren.. Her kommer mutter med kost og spand..


I går gik jeg i gang med forsøg "hæklede kager uden opskrift".. Lad mig bare sige, at det endte sent og hækletøjet virkelig var ude i kulden (eller bare kylet over i den anden sofa, så jeg ikke kunne se det mere;)..
Jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvordan jeg går fra bund til sider på kagen......
Og 5 forsøg senere holdt tålmodigheden ikke længere. Men man er jo ikke stædig for ingenting, så i aften, når vi har haft en lille pause fra hinanden, må jeg hellere forsøge igen.. Ellers bliver der ufatteligt lang vej igennem alle kalenderprojekterne..

Nyd solen og eftermiddagen..

7 kommentarer:

  1. Åh ja, solen kan være ret så afslørende. Men smukke billeder kan vi da nyde :)
    Kender alt for godt det med når tålmodigheden ikke rækker længere og det man har i hænderne smides laaaangt væk. ;)

    Kh Anne

    SvarSlet
  2. Kender godt irritationen, når noget ikke lykkedes! Det er så irriterende!! Måske skulle du i første omgang prøve med en opskrift...;)
    Jeg synes godt nok ikke, at der er særlig meget sol herovre i dag... Og det er bare koldt! Men så er der jo "godt", at jeg bare skal sidde indenfor og skrive opgave!

    SvarSlet
  3. Hej Anne,
    Her skinner solen også smukt - og alt (ALT) støvet afsløres så let som ingenting.. Suk.. Jeg er helt alene hjemme med mindstemanden til i morgen eftermiddag, og jeg vil altså ikke bruge tiden på støvsugeren ;-)
    Jeg er nemlig også i gang med kagerne. Også til pakkekalenderen. Dog med udgangspunkt i opskrift fra Stof og Stil.
    Sig lige til, hvis jeg skal sende dig opskriften, evt. over mail, så du kan komme videre ;-) Der ér jo meget der skal nås inden december ;-)
    Kh Louise

    SvarSlet
  4. Når du skal gå fra bund til sider på kagen skal du bare holde op med at tage ud - altså en maske i hver maske fra foregående omgang. Tror jeg ;-)

    SvarSlet
  5. Øv, sådan er det bare nogen gange. Prøv igen om nogen tid
    stine:)

    SvarSlet
  6. Hej piger..
    Tak for moralsk støtte og hæklehjælp;)
    Fru Mulle - det var også min mors råd - og faktisk det jeg gjorde i ALLERførste forsøg........ Synes bare det buede for meget indad - men nu har jeg gjort det igen og det virker vist..:)
    Kh Anne

    SvarSlet
  7. Har sendt dig en mail med opskrift, Anne. Jeg har bare taget udgangspunkt i den, måske du også kan finde inspiration?
    Kh Louise

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne