fredag den 24. maj 2013

Maj måned og nye pigeværelser


Maj har altid været en klar favorit hos mig. Den der 'næsten-sommer' fornemmelse, lyse lange dage og masser af fødselsdage, der giver gode muligheder for at være sammen med skønne mennesker.
At den altid sluttes af med min egen fødselsdag er jo kun et ekstra plus.

I år er maj drønet af sted. Vi har fået en lille niece i det københavnske, har brugt helligdagene på at flytte rundt og skabe plads i vores lille hus, set gode venner og brugt en masse solskinstid i haven.

Vores flytten rundt var et resultat af et akut behov for at give pigerne hver deres værelse. Alting er slet ikke på plads endnu, men nok til at de kan bruges og nydes.Jeg nyder at indrette børneværelserne med lækre farver og rum til leg. Men jeg kommer ind i mellem til kort - især når det gælder opbevaring. Vi har købt flere af de fine Ikeahylder, så der er til begge værelser. Og så tror jeg, at et af mine næste syprojekter skal være opbevaringsposer ud fra Lisbeths gode DIY. Jeg synes, de er ret skønne og perfekte til at gemme alt det, der nemt kommer til at ligge og flyde.
Så mangler jeg bare at finde en god måde at få plads til diverse Sylvanians/Lego Friends/Playmobil huse, uden det bliver for rodet at se på.

God weekend til jer. Vi satser på solskin ik'?

14 kommentarer:

 1. Jo, det gør vi! Blev slet ikke færdig med solen sidste weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Solen måtte gerne være på hver eneste dag for min skyld - har mange abstinenser..;)

   Slet
 2. Dejlige billeder Anne og ja jeg kender det alt for godt det med opbevarings problemer, så jeg glæder mig til at blive inspireret af dine løsninger

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har, vil glæde mig til at følge med fremover.

  Vi satser helt klart på sol!!

  VH Louise
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hvor SER det bare lækkert ud, måske du har lyst til at vise mere fra værelserne? Det er sådan nogle fine billeder, jeg føler mig absolut inspireret - vores drenges værelser skal også snart have en overhaling! Så det er skønt med inspiration - uanset om det er drenge eller pige værelser :-)
  Ha en dejlig weekend.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Malene..:) Jeg viser gerne mere frem, når lidt mere er på plads og alle hullerne i væggene er lappet;)
   Kh Anne

   Slet
 5. Der er bare ikke noget bedre end at indrette børneværelser og det ser ud som om at du er rigtig godt på vej! :o) Glæder mig til at se dine opbevaringsposer - og i øvrigt tak for link, det var sødt af dig :o) God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, Lisbeth..:) Jeg glæder mig til at nå lidt længere - men det er lækre rum at arbejde med..

   Slet
 6. Indtil videre tyder det på at blive rigtig godt - fine detaljer. Jeg kender godt det problem med opbevaringen til de store ting - vi har ikke kunnet finde en god løsning, men Emils playmobil-ting, ridderborg og den slags større ting bliver opbevaret i store hvide plastikkasser fra Ikea med låg på - man kan lægge en hynde ovenpå så de kan bruges som en stor taburet -desværre kan man ikke få dem i IKEA mere.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne