torsdag den 30. maj 2013

Fødselsdagsforkælet


Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker fødselsdage... Også min egen.
I tirsdags havde min lille familie sat en masse i værk for at gøre min dag god og fyldt med forkælelse. Selv lillefisen lavede næsten ikke andet end at råbe sin version af 'hurraaaaaa'.. Morgenvækning med sang og flag, tidlig hverdagsmorgen-hygge og gode gaver, som stod højt på ønskesedlen. 

 

Dagen blev 'bare' nydt med de tre, der betyder allermest - det meste af festivitas'en havde vi nemlig gemt til i går, hvor min mor rundede et skarpt hjørne. Men en helt særlig kollegaveninde - og hendes tre kreative døtre - sørgede for, at gavebordet blev fyldt med hjemmelavede og særligt udvalgte personlige gaver. Og ham den dejlige, der holder mig ud hver dag, havde sørget for livretter og forkælelse en masse.

Portrætterne af pigerne er også nye - som en lille personlig fødselsdagsgave til min mor, har jeg taget billeder af de tre børnebørn. Vi lod dem bare lege - i badet, ude, i skoven og inde - og det kom der nogle ret uhøjtidelige og gode billeder ud af. Det her er bare to ud af ufatteligt mange..;)

6 kommentarer:

 1. Til lykke med i tirsdags :)

  SvarSlet
 2. Forsinket med ikke detsto mindre STORT tillykke med fødselsdagen!

  Hygge med familien er den bedste fødselsdagsgave - og sikke nogle skønne billeder af dine to dejlige piger :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, det lyder som en skøn måde at blive fejret på :o)

  SvarSlet
 4. Sikken nogen skønne og glade billeder :-) Og et forsinket tillykke med dagen :-) Ja, om man vil eller ej, fødselsdage er vidunderlige!
  God dag :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen i tirsdags. Skønne billeder og gaver du har fået :-).

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne