torsdag den 12. januar 2012

....

Tusind tak for de gode kommentarer på mit sidste indlæg - tak fordi I tog jer tiden til at svare så konstruktivt! eg besvarer lige i morgen, når tiden er til det...Indtil nu går det okay med at sove sammen alle sammen - det er vist kun mit lette sovehjerte, der lider lidt under det..;)

Det kreative står lidt stille lige nu, og bloggen får nogle tanker - havde en halvtræls blogoplevelse i går og sådan noget sætter sig bare i sådan følsom tøs som mig, der ellers ser blogland som et kæmpe positivt indspark i min hverdag. Men som min mutti altid råder, må jeg bare fokusere på det rigtige. Og det gør jeg. I dag har jeg omgivet mig med min lille familie og fejret ham manden i mit liv. Resten af aftenen står den på brætspil, øl og pistacienødder.

I morgen håber jeg at få lidt tid med hæklenålen - den har været forsømt længe og jeg har gode projekter på listen. I mellemtiden er jeg i gang med at vælge billeder til fremkaldelse fra hele 2011 og noget af 2010 - sikke en opgave!! Men nu skal det være - der er nogle pletskud, vi gerne vil ha' på væggene. De seneste er fra i søndags til barnedåben - her er et par af de bedste...

De to hovedpersoner - Casper og Frida

Den skønne storesøster

Os alle 4 i kirken (mit trætte look må I lige leve med;)
Dåbskjolen syede min mormor, da jeg skulle døbes - Frida er barn nummer 7, der bærer den

Ha' en skøn (tæt på weekend) torsdag aften...

8 kommentarer:

 1. Tillykke med dåben, håber det lykkes dig at få kvalitid med hæklenålen :-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige billeder fra dåben :-) Du har en rigtig fin blog, der er positiv at følge, - pusterum og tænkepause skal der også være plads til. Man skal bruge tiden præcis som man føler mest for :-) Rigtig god hyggeaften.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, særligt det første. Og I ser meget glade ud på det sidste. Øv for dårlige oplevelser, håber du kan lade det prelle af dig!

  SvarSlet
 4. Skønne billeder fra hvad der ligner var en rigtig dejlig dag. Jeg ville gerne have givet mit besyv med på dit forrige indlæg, men har endnu ikke den store erfaring på det punkt:) Jeg sender jer i stedet masser af god karma og håber der kun er tale om en kortere periode, ligesom jeg håber du hurtigt får rystet den grimme blogoplevelae af dig!:)
  Kh. og tanker fra Malene

  SvarSlet
 5. Kære Anne!
  Dejlige billeder fra dåben. Sikke en fin kjole fra din mormors hånd, det gør den ekstra særlig at så mange i familien har været i den!
  Håber du hurtigt får skubbet den dårlige oplevelse væk!
  Ha en dejlig aften

  Kh Kristin

  SvarSlet
 6. dejlige skønne billeder du disker op med - kan godt forstå, at nogle af dem skal op på væggen. Her i huset er vi også i gang med at samle billeder, som skal op på væggen.
  Vi skal baaare liiiiige en tur til IKEA og have rammer til dem.
  Synes nu ikke du ser så vildt træt ud på barnedåbsbilledet - du ligner en lykkelig mor. :)

  God weekend fra Sukkerknalden

  http://sukkerknalden.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder:) Ligner Frida ikke Karoline helt vildt?

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne