søndag den 6. februar 2011

Argh.. Indretningsbøvl..

Ja luksusproblemer - I know..:)
Vi har købt et lækkert karlekammerskab hos den skønne loppemand i Bjergby og med et nyt møbel i stuen blusser Indretningspanikken op igen igen.. Vi har forsøgt os med utallige muligheder herinde, men det er bare som om, rummet bliver ved med at drille os lidt..
Der skal både være plads til sofaafdeling og tv samt 'pæn' spiseafdeling (det dækker bare over en spiseplads med mulighed for at sidde mere end 3-4 sammen som er max i køkkenet)..
Fordi rummet hele tiden ændrer opstilling er der endnu ikke kommet noget på væggene - og nu orker vi altså ikke kedelige hvide vægge længere.
Kan man booke en indretningsguide et eller andet sted..?:) Eller er der nogen der kan se guldløsningen..?! Vi er ved at være lettere desperate..

Her får I den rodede sandhed - billederne er taget midt i rykke-rundt-fasen, så der er måske en smule mere rod end sædvanligt.;)


Eller med bordet fritstående..
Det som er sofa-ende lige nu..
Opdatering:
Her lige et par ekstra billeder med skabet på den anden væg som bl.a. Marolle foreslår..:) Bordet har hele tiden stået fritstående - derfor lampernes placering. Og det er også det vi helst vil.. Skabet skal 99% sikkert males - vi overvejer bare lige farve - også fordi der ellers er mange forskellige træsorter/farver..:)Midt for


Lidt til den ene side


Skabet kom hjem til os på sødeste vis.. Den søde Kristin tilbød at sætte skabet af herude i vest, da hendes mand skulle køre vejen med trailer.. Sikke en omtanke og venlighed!!

Ha' en dejlig søndag..

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

 1. det ser rigtig fint ud når bordet står der fritstående, jeg ville måske stille skabet på den anden væg, altså der for enden af bordet. Det lidt svært at se om der er plads nok ud fra billederne.
  Og så er det godt der er en fri "sti" fra døren og ind i rummet og man ikke skal kante sig rundt om bordet. Jeg ved ikke om du forstår hvad jeg mener ;)
  Skal skabet males ?
  og fede lamper i øvrigt.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker karlekammerskabe og synes det er den mest fantastiske blanding med lidt luksus. Har du tænkt dig at ale den?
  Jeg har to herhjemme, en i hvid og en i gul (som du også kan se på min blog) - jeg elsker dem begge højt!
  Håber I finder ud af indretningsproblemet :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte faktisk præcis det samme som Marolle. At bordet skal være fritstående og så med karlekammerskabet på væggen ved døren.

  SvarSlet
 4. jeg synes også, at det klart skal stå ved endevæggen - ellers spolerer det også lysindfaldet fra vinduet :o)

  SvarSlet
 5. Det sidste billede ser for mig bedst ud. Synes helt klart, at bordet skal ud og stå i rummet (så de passer hvor lamperne er).
  Det første er helt galt, da alt bare virker så klemt og uovervejet;)

  SvarSlet
 6. Synes at det står bedst på det sidste billede.... uha men kender det godt, det er svært at finde den helt rigtig læsning. Men super fint skab, og er også vild med dine lamper.
  Go søndag, håber i kommer frem til en god løsning.
  Louise

  SvarSlet
 7. Jeg syntes det ser godt ud, når skabet står midtfor. Og så ville det være super fint, at male skabet i den samme lækre gule, som jeres fine flowerpots :)

  SvarSlet
 8. Det ser super fint ud med spisebordet fritstående og med skabet mod endevæggen som Marolle foreslår.
  Elsker i øvrigt lamperne. Hvor er de fra?

  SvarSlet
 9. Uhh skønt skab - kan godt forstå du er i tvivl - Giver Julia ret i at samme gule farve som flowerpots´ne ville være SÅ fedt!

  SvarSlet
 10. Marolle: Tak for inputtet!:) Jeg tror det er det der virker;) Og ja - jeg tror skabet skal males - vi skal bare lige lande på en farve..

  Kreativista: Jeg elsker også karlekammerskabe - både i "rå" men bestemt også malet;)

  Anne: Tak for meningen - nogle gange har man bare lige brug for øjne udefra;)

  Helle: Ja det så jeg faktisk også lige på billederne;)

  Mille: Tak for hjælpen;) og ja - lidt for mange møbler på lidt plads..

  Louise: Tak for det:) OG ja - tror vi har fundet løsningen.. Og er også selv ret tosset med vores lamper;)

  Julia: Thanks;) Og gul er da lige kommet på listen - kunne være fint - det har du ret i;)

  Malene: Tak:) Lamperne er Verner Pantons Flowerpot - en skøn skøn bryllupsgave;)

  Mette: Ja det er bare SÅ fint! Gul er noteret sammen med de andre på liste;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Jeg synes også skabet står rigtig fint midtfor. Jeg tror dog ikke, jeg ville vælge at male skabet gul, da jeg er lidt bange for om de fantastiske lamper så vil 'drukne' lidt. Tilgengæld kunne man overveje noget gult i 'sofaafdelingen', som kan binde rummet sammen. Måske skal skabet i stedet have en kontrast farve, så både skab og lamper træder i karakter.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne