mandag den 1. november 2010

En lokal perle

For nylig fik jeg endelig taget mig sammen til en lille tur ud i den Holstebroske omegn.. En kollega havde nemlig sat mig på sporet af en lækker butik med keramik, smykker, børnetøj og en smule interiør.. Hun mente, det måtte være lige noget for mig..

Og hold da op.. Lækkerier i en skøn lille butik! Jeg havde desværre ikke mit kamera med derud - så I må nøjes med billeder af mine købte sager.. Det var bestemt ikke sidste besøg! Der var nogle skønne skønne aflange fade, som jeg var helt væk i.. Prisen gør bare, at manden også lige skal overtales/med på beslutning;o)
Hvis I er blevet nysgerrige, kan I se meget mere på hendes fine hjemmeside lige her. Jeg har fået endnu større lyst til at lære at bruge porcelænsler og selv gå i krig, men det vrimler ikke ligefrem med kurser herude..

Nyd aftenen - her er tapeter, papirer, lineal, saks og sættekasse-skabeloner spredt ud over stuegulvet og skal gøre mig selskab til min hellige aften foran glo-kassen - nu skal den sættekasse altså være færdig.. Den har været ca 1½ år undervejs.. Tal om at ha' for mange jern i ilden.. Håber på at Medical Night kan give mig motivationen..
Så skal jeg nok vende tilbage i morgen med vores juleplan - det er altså ikke så spændende en cliffhanger, som det måske kunne lyde til i sidste indlæg..;o)

10 kommentarer:

 1. Slubre.... der må jeg ud og det skulle helst have været i går.... Er det ikke som om det arbejde kommer helt på tværs af ens liv.... Har lige svært ved at finde hul i kalenderen i Porcelinges åbningstid - mon man kan få en shoppe-omsorgs-dag ? Glæder mig til at høre om dine juleplaner :-)

  SvarSlet
 2. Lækkerier Anne:) den må jeg ind og kigger på:)
  Rigtig god aften

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Det har jeg godt hørt om.. hun forhandler også hendes ting på savillas på lundø.. DET er altså også et besøg værd, og der er lækkercafe hvor mand og børn kan parkeres.. ;)
  Jeg har lige købt anne blacks julepynt, og det er godt nok meget i tråd med det du har købt.. tak for påmindelsen, må derud en dag.. jeg var til gengæld i holstebro idag istedet... :))

  SvarSlet
 4. Jeg bliver også vildt inspireret af hendes flotte ting og har ligesom dig længe haft lyst til selv at prøve at lave noget, men hvor går man lige hen og gør det - jeg tænker mest på at man skal have det brændt... hmmmm tænke tænke....

  SvarSlet
 5. Mm. lækkert. Kender godt hendes ting - lækre.
  Jeg håber at jeg kan afholde et minikursus i starten af det nye år - skal jeg sætte dig øverst på reservationsplads-listen?

  SvarSlet
 6. Nøj nogle lækre ting, Anne. Jeg har faktisk lige købt rød/hvid snor, for det vil jeg også have i mit porcelænsjulepynt:) Håber du finder et kursus, for det er vildt hyggeligt!

  SvarSlet
 7. Var lige inde og tjekke sitet - tak for tippet, det er godt nok nogle lækre ting og sager hun har....huh, der kunne jeg bruge aaaalt for mange penge:-)

  Glæder mig til at se sættekasse projektet...

  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Det er ret fint med den porcelæns krea.. jeg er vild med alle de øreringe man ser rundt på nettet... hende her hun er da vel nok dygtig :-)

  SvarSlet
 9. Næ, hvor skægt sådan noget porselæns-pynt med den hvid/røde snor lavde jeg sidste år til jul.

  SvarSlet
 10. Mie: Så tar' vi den shoppe-omsorgsdag sammen for jeg vil gerne med dig og det sorte lyn til Porcelinge;)

  Vicki: Jeps..;)

  Wunderbar: Vidste ikke at hun også forhandles derude - der var jeg faktisk sidste november efter at ha' set dig reklamere for det;) Lækkert sted... Er også vild med Anne Blacks.. Hyggeligt med besøg i "min" by;) Kig endelig ind;)

  Fluesvamepen: Ja det er altid lækkert med inspirationen..;) Jeg er også i tænkeboks om det samme..

  Christina: Jaaaaaaaa... Gider du??:)

  Anne: Hyggeligt - betyder det at du har fået lov at lege med de sjove ler..?;)

  Malene: Ja jeg skal heller ikke ha' den store pung med derud - så får jeg brugt alt for mange penge.. Sættekassen er klar - den bliver flashet i morgen;)

  Christina: Jeg er også tosset med porcelænssmykkerne - har en del efterhånden..;)

  Maria: Hvor skægt - det passer også rigtig fint til...

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne