søndag den 7. november 2010

Det lugter lidt af jul...

... i mit køkken...
Eftermiddagens hygge blev med chai latte og choko-kokos-banan-muffins til hele familien. Jeg mangler en enkelt ingrediens, før jeg kan komme videre med at lave chai-sirup, men indtil da har jeg fundet en okay købe-én hos en af byens vin, the og kaffe specialbutikker..
Den jeg har planer om at få lavet er denne, som er fundet lige her..

Endelig har jeg fundet et varmt og lidt luksus-lækkert alternativ, når nu man ikke er en store kaffedrikker.. Mums! At jeg nu endda kan tilberede det i disse skønne bryllupsgave-gryder, som endelig er kommet hjem, gør det jo ikke mindre lækkert..I stuen "lugter" det også lidt af jul..

Dagens projekter er nemlig i fuld gang - udover at jeg har klippet ud til tunika og bukser til Karoline i disse stoffer, har jeg også gjort klar til at grovhygge mig i aften med alskens juleprojekter.. Det er fordelen ved at lade skoletasken stå nede på arbejde! Så er søndag aften helt fri.. Den står på hjerter - både syede og hæklede, stjerner, vimpler og andet godt.. Jeg har både klippet nogle i filt og nogle i lidt julede stoffer..
Og så forsøger jeg at udtænke en plan for Karolines pakkekalender - jeg har endnu ikke besluttet om det skal være en stor julesok eller jeg skal ha' kreeret sådan et vægophæng med 24 rum/lommer/ringe til gaverne.. Hælder mest til det første, men har også en drøm om det andet - måske bare engang..;o)...

Ha' en dejlig aften..

7 kommentarer:

 1. Mmm, jeg kan næsten dufte det helt ind i min stue - og jeg er ellers pænt snottet ;)
  Det ser bare hyggeligt ud...

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud. Du kan godt glæde dig til den chaisirup, den er guddommelig. Du kan lige så godt lave en dobbelt portion, for den bliver hurtigt brugt op ;)

  SvarSlet
 3. Ååååh hvor ser de muffins bare gode ud....kunne du lokkes til at dele opskriften? Jeg mangler nemlig en god opskrift til muffins og jeg syns altid de holder sig mere friske når der er kokos i...ellers kan de hurtigt blive tørre (hvis de da ik når at blive spist inden:-)

  Jeg må straks ind og tjekke den chai sirup ud...

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Anne,
  tusind tak for din søde kommentar på SamlerLiv, og tak for linket:)
  Jeg må jo hellere lige endnu engang understrege, at jeg har tyvstjålet opskriften fra fru Bonderøv, Theresa Maria Jessing.
  Jeg glæder mig til at kigge lidt rundt på din blog!

  SvarSlet
 5. Åh, det lyder rigtig hyggeligt! Og ser lækkert ud...

  SvarSlet
 6. Uhh tror også jeg skal forsøge mig med en chai latte. Dejligt lige at se hvordan man kan "snyde" med sådan en sirup.
  By the way: Sikke nogle flotte gryder :)

  SvarSlet
 7. Uhm, det lyder lækkert :)

  Og sikke skønne gryder - hvad er det for nogen? Sådan nogle kan det da være at vi skulle have på ønskelisten :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne