mandag den 11. oktober 2010

Kreativ lørdag

I lørdags var jeg i mit gamle hood..
En gang hver anden måned har jeg en lørdag-søndag sammen med mine 3 dejlige studietøser. Værtinden bestemmer og gør klar til en aktivitet. Igen denne gang havde aktiviteterne kreativ karakter.
Vi skulle nemlig filte og lave accessories med mini Hamaperler.. Som altid utrolig hyggeligt og festligt, men også lækkert at prøve lidt nye kreative facetter af.


Jeg fik filtet et par luffer. Det var lækkert at få genopfrisket, hvad jeg lærte i min højskoletid..:)
Tanken er, at de skal pyntes enten med broderi eller med noget lækkert stof som kant (for hmmm de er jo ikke så lige eller ens ved kanten..;) Eller begge dele, hvis jeg kan få det gjort fint.


Derudover kom jeg hjem med søde ugler i alskens Hama-farver. Søde vedhæng til en lang halskæde..


Det er jo altid skønt at være sammen med gode veninder, men jeg er også helt vild med resten af konceptet. At man på den måde får afprøvet forskellige ting og lærer noget nyt af hinanden. Det er ikke så tit, at jeg herhjemme lige sætter en hel dag af til kreativiteten og på den måde får udvidet horisonten med nye idéer og metoder.. Så jeg glæder mig allerede til næste gang - hvor vi godt nok skal have mændene og de to børn med i julefrokostens tegn, så aktiviteten bliver nok knap så kreativ..;)
Ha' en dejlig mandag - jeg er hjemme på sofaen med en febersyg Karoline. Så vi slapper bare af og ligger i arm på sofaen..

8 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med veninde kreatræf! Hygge, grine og pludre, alt imens der kommer noget kreativt ud af hænderne.. Nice!

  Go bedring med Karoline!

  SvarSlet
 2. Lyder virkelig hyggeligt :)
  Skønne ugler altså, de kan da gøre enhver garderobe spændende!

  SvarSlet
 3. Fede ugler.... Og handsker:) savner dig på pinden - men du er på den anden side lige på den pind du skal være... Knus

  SvarSlet
 4. Lyder rigtig hyggeligt, fedt koncept at skiftes om at finde på noget. Og hvor er de ugler fine. Havde selv købt en på et julemarked sidste år, men den er desværre gået i stykker, et sted hvor jeg ikke bare lige kan stryge den sammen (metalringen kommer i vejen). Hvornår satte I metalringen i?

  Mvh Anne

  SvarSlet
 5. Jeg gad godt prøve at filte - er det svært? Det lyder som om, I havde en super hyggelig kreadag:) God bedring med Karoline!

  SvarSlet
 6. Seje ugler og fedt med kreaklub og hygge=)
  God bedring til Karoline...
  /Mille

  SvarSlet
 7. Kristin: Tak for det.. Og ja - alle de gode elementer samlet..;)

  Vibeke: Rigtig hygge..:) Ja uglerne er et fint pift..

  Mie: Tak..:) Ja i da var der ikke andre steder at være..;)

  Anne: Ja skønt koncept! Jeg satte først metalringen i efter den var strøget..:)

  Anne - apfelstrudel: Tak:) Det er ikke tosset svært at filte... Det er lidt omstændigt, men når man først kender gangen i det er det som sådan ikke svært..:)

  Mille: Tak for de søde ord..;)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne