søndag den 3. oktober 2010

Efterårsglimt

I går eftermiddag gik tøsen og jeg en tur i haven - både for at brænde lidt energi af og for at plukke blomster.. For de pynter altså stadigvæk i vores efterårshave. Vores asters er rent faktisk lige begyndt at blomstre - jeg aner ikke om det er meget normalt, men lækkert er det i hvert fald at kunne blive ved med at klippe lidt smukt til vaserne..
Her er der kommet lidt asters i vores nye Kählervase.. Elsker den smukke petroleumsfarve!


Ellers hygges der indenfor - jeg har rigtig gang i hæklenålen. Men jeg kan lige pludselig ikke huske hvordan jeg starter mine oldemorfirkanter op. Tænk sig at være så glemsom.... Så det bander jeg lidt over..:)
Heldigvis var det symaskinen som var mit selskab under Karolines middagslur, så der var lidt større succes dér.. Resultatet viser jeg frem i morgen..

Ha' en dejlig regnfuld søndag aften..

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ting i har i jeres have...vores er altså totalt afblomstret nu, men vi har også mest buske, så det er jo i forvejen ret begrænset udvalg! Men druerne i vores drivhus er snart helt modne og søde...Uhm, dem glæder jeg mig til at sætte tænderne i:-)
  Her har den også stået på søndags hygge i stor stil...og jeg har endelig fundet ud af hvem der skal lære mig at hækle, jubii:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. super flotte efterårsblomster fra haven :)
  glæder mig til at se mere ...... :)
  kh

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Det er nemlig hverdagsluksus at kan hente fine blomster ind i vaser...

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige billeder... Og hvor skønt at have blomster så sent i sæsonen. Det er også mig mål (når jeg engang får have), sådan at have en have (haha), hvor der er blomster hele sæsonen. Og helst så mange som muligt som kan plukkes ind...
  Også lækker vase!!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne