onsdag den 1. september 2010

Smukke genbrugsfund..

På min mini-genbrugstur i går fandt jeg endnu et stykke Södahl.. Denne gang en brun dug.. Så samlingen vokser stadig:) Derudover fandt jeg en lille sød rød dug - jeg skal lige ha' besluttet om den skal ha' lov at leve som dug eller bruges som stof..
Men det smukkeste er næsten dette broderi..

Helt enkelt og sødt - og i fine fine farver. Lige nu hænger det og pynter på min opslagstavle, men på sigt skal det vist genbruges på en anden måde.. Jeg tænker i en pude eller et betræk..


Ellers har vi herhjemme taget hul på risengrødssæsonen i dag.. Det er meget tidligere end jeg plejer at få det "plaget" ind, men i dag kunne jeg ikke vente længere..;)

6 kommentarer:

 1. Sikke fine sager :)

  Her er det risengrødssæson hele året, lidt imod min vilje, men manden og ungerne elsker det!

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg har også overvejet risengrød idag, da jeg er midlertidig single-mum. Men var heldig at blive inviteret til spaghetti hos ynglingsnaboer :)

  SvarSlet
 3. Hi vi tog hul på risengrødssæsonen sidste fredag! Mine drenge elsker det

  SvarSlet
 4. Der må være noget i luften, for jeg overvejede også at starte risengrødsæsonen i går, men ideen strandede på grund af lave mælkedepoter. Det er vel nærmest at gå ned på grund af udstyr, tsk tsk.

  Jeg havde en yndlingsdug fra Södahl som barn, og da den fik en plet fik jeg den til stoflageret. Jeg synes desværre, den er for stiv til at sy tøj af, så jeg må lave andre planer for dugens videre skæbne.

  SvarSlet
 5. Tak Sandie.:) Elsker også risengrød - men det skal altså være halvkøligt før jeg gider det:)

  Siri: Tak - synes også de er søde..

  Mette: Pudsigt;) Men spaghetti er nu også godt på de hurtige/enlige dage;)

  Kristin: Det er også bare lækkert..;)

  Mette Marie: Ærgeligt ikke at ha' mælk nok - der har jeg også været flere gange..;) Tror også dugen er for tyk/stiv til tøj - men puder eller andre projekter går de nok super til:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne