mandag den 3. september 2012

Yndlings..

Jeg har skønne toner fra favorittens spritnye album i ørerne og der er dømt stilletid med benene oppe.

Det er tiltrængt og gør godt. Imens overvejer jeg, hvordan det er gået til, at mit døgn pludselig i den grad er blevet alt for kort; at min symaskine er dækket med støv og at jeg er dømt til denne urimeligt lange timeout fra bloggen..
Arbejdslivet har ramt mig og øget mit tempo til maximal hastighed - det er godt at være i gang igen, men jeg jeg havde nok ikke drømt om, at det ville tage så hårdt på mig og i den grad sluge mit overskud. Min skønne lille familie i fokus og får lov at fylde fritiden, så det bliver ikke til meget kreativitet. 


Aftensnacken er store, søde hindbær fra haven - en af sensommerens mange yndlings
.
Og ps - hvis I endnu ikke har haft fornøjelsen af at lytte til "Where do you go to disappear", så kan det varmt anbefales - mmmh guf for øregangene..

6 kommentarer:

 1. Dejligt at have dig tilbage - både her og der::-) knus

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg misundelig! Tænk sig at kunne hente sådanne skatte i sin have... ;O)

  SvarSlet
 3. Pludselig at have to børn og en hverdag med arbejde kan også næsten overvælde mig nogle gange. Der er bare mere at se til og flere ting, man skal huske på. Og jeg har også oplevet, hvordan symaskinen og andre hyggeting lige må vente engang imellem.
  Men så sætter man jo bare mere pris på den tid, man så får til sig selv. :)

  Tina Dickow er også et hit herhjemme. :)

  SvarSlet
 4. Åh Anne, sådan er det bare en gang i mellem, men ja man føler sig lidt snydt når der ikke er tid til en selv og de hyggeting man normalt lader op med. Jeg er sikker på det nok skal komme igen, det er bare en kæmpe mundfuld med opstart med to børn, madpakker, arbejde, aftensmad, gøre rent, huske veninder osv... Har selv lige haft det sådan lidt efter ferien, at jeg savnede det der uforpligtende når det ligesom er ok at trække stikket ud og kun tænke på sig selv og den lille familie :)
  Men ja, benene op, lyt til Tina og så går det hele nok.
  Kram Mette

  SvarSlet
 5. Hvor ser de lækre ud :)

  SvarSlet
 6. Jeg er som en meget god artikel, meget kreativ, meget taknemmelig for at lade mig vide så meget.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne