mandag den 16. juli 2012

Hjemme igen

Lørdag eftermiddag kom vi hjem efter 10 skønne dage på farten. Knap var sykurserne overstået før vi pakkede bilen og tog på ferie. Først 2 dage i sommerhus med en flok gode venner og børn og derefter gik turen til Samsø sammen med mine forældre og min søster og familie. Det har været dejligt og tiltrængt - og nu nyder vi bare feriestemningen og afslapning herhjemme. Jeg elsker at være afsted - både på 4-mands hånd og i en større flok - men jeg nyder også den der helt særlige 'vi daser bare derhjemme' stemning..

Samsø har en særlig betydning i min familie - min farmor er nemlig født derovre og mine oldeforældres gravsten i Tranebjerg er et fast besøgssted, når vi er på øen. Derudover elsker jeg ø-stemningen, de mange små vejboder og nærheden af vandet, uanset hvor man befinder sig. Jeg kan nok ikke helt dy mig for at lave billedspam - men ti dage uden bloggeri og en masse gode oplevelser er ikke et godt match..;)


 Natur - ved vennernes sommerhus
 
Godt at ha' en god ven..:) Karoline og vores venners søn

Krabbefiskeri

 Endelig på vej til Samsø

Ankommet til Samsø - havet var næsten lige i baghaven

På tur til Nordby - det lille fine klokketårn

 Ren idyl ved gadekæret i Nordby

 Karoline fodrer ænder og guldfisk

Frida elsker at være på tur - og betragte sin søster..;)

Mor og datter-gummistøvler ved Issehoved

Skipperly - utroligt lækkert og hyggeligt spisested på Ballen Havn med skøn gårdhave.

Feriens første is - på Ballen Havn

Karoline leget 'kuk kuk' med Frida i sommerhuset

 Det blev til et enkelt fint loppefund

Hjemme igen - og bedre ferieselskab kan man vist ikke ønske sig..:)

Nu står den 'bare' på ferie herhjemme - med gode projekter, besøg og masser af leg med tøserne. Måske vi endda snart kan få noget sommervejr, så jeg kan pakke de uldne sokker og tørklæderne væk - og komme lidt mere i haven (tak!). Hvis der igen går lidt for meget ferie i bloggen, så kan I også finde mig på Instagram, under annesandchristensen. Jeg er ret hooked på den nemme og hurtige 'miniblogging' fra telefonen, som er mulig, uanset hvor man befinder sig..;)
Ha' en rigtig dejlig mandag.

4 kommentarer:

 1. Nøj hvor det får mig til at længes efter ferie - skønne billeder :)

  SvarSlet
 2. årh hvor dejligt :D Jeg har altså også en svaghed for Danmarks små skønne øer! Når jeg er der drømmer jeg om at bo der, men tror alligevel jeg skal nøjes med at holde ferie på dem! Samsø er skøn skøn om sommeren!!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud! Og ja, når man lige har været på farten, så er det skønt med nogle 'dase-dage' derhjemme:-) Håber ferien fortsætter med at være god ved jer.

  SvarSlet
 4. Total feriestemning! Dejligt:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne