mandag den 23. april 2012

Forstår det altså ikke...

Jeg er ved at blive skør - og ret irriteret - og gider egentlig ikke belemre jer søde læsere med mine bloggerproblemer, når jeg nu hellere vil skrive et lidt mere positivt indlæg.
Men...... jeg er ved at få spat af at ende som spam!!
Næsten hver 2. - 3. gang jeg kommenterer ender min kommentar i spambunken. Jeg bruger altså utroligt meget ekstra tid på at skrive kommentarerne flere gange - uden sikkerhed for succes - og på at vende tilbage og tjekke om min kommentar nu ligger under indlægget.

Hvad er det lige jeg gør - eller ikke gør - galt?

Siden sidste gang har jeg ændret min adgangskode og det har været okay et kort stykke tid, men nu er det helt galt igen.Og jeg kan ikke finde ud af, hvor og hvordan jeg kan kontakte blogger og få hjælp. Så derfor prøver jeg at spørge jer til råds...

Mig og kameraet i december - et stykke teknik, jeg for det meste er gode venner med..;)

Der hvor jeg ofte har bemærket problemer med at ende som spam er bl.a. hos: Ida, Vicki, Anne, Maiken, Mia, Mette, Mejse og Mie.

Det suger altså lidt energien ud af det hele og det er også lidt ærgerligt, hvis det virker som om, jeg aldrig lægger kommentarer - når jeg nu indimellem rent faktisk bruger lang tid på det.

Håber nogen derude kan hjælpe en temmelig frustreret mig...;)

18 kommentarer:

 1. tror ikke problemet er på din blog ,men at dine kommentar bare havner i et spam filter ,hos dem du ligger en kommentar hos ...

  jeg har også se at mine kommater også forsvinder og ikke kommer frem ,men jeg har skrevet til de blogge ,hvor den er gal og de har alle fundet min kommentar i deres spam filter

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en fornemmelse af at min profil ikke opfattes som sikker nok (hvorfor aner jeg ikke!) og det er derfor jeg ender som spam.. Men det er da møgirriterende;)

   Slet
 2. Øv altså, gid jeg dog kunne komme med kloge ord og tricks, men det har jeg desværre ikke noget af. ØV altså! Men det er et super godt billede af dig med dit kamera :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja øv! Men tak for de søde ord;)

   Slet
 3. Hmm.. har jo godt lagt mærke til det inde hos mig og plejer at forsøge at svare alligevel. Men fandt dig faktisk i mit spamfilter. Der plejer jeg ikke at være inde at kigge, men det var faktisk kun dig, der lå der. Ved virkelig ikke hvorfor!! Men har nu godkendt alle kommentarerne, og vil være opmærksom på det sted fremover.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nærmest via dig jeg opdagede det;) Utroligt at det kun lige er mig... Hvad hulan gør jeg galt....;)

   Slet
 4. Jeg har faktisk aldrig kigget i mit spamfilter, men har godt undret mig over hvorfor dine kommentarer ikke kan ses på bloggen, når nu jeg får en mail om dem.....
  Jeg håber der er nogen der kan hjælpe dig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har jeg efterhånden hørt fra mange...;) Meget irriterende - håber også nogen er klogere end mig;)

   Slet
 5. For pokker altså - hvor er det træls. Har lige fundet dig i min spam igen! Har trykket ikke spam!!
  Håber du kan finde ud af at få det fikset, jeg sidder desværre ikke med løsningen. Skal huske at holde øje med mit spamfilter.
  Har svaret på din kommentar om mit seneste strikkeri!
  Sødt billede af dig der bag kameraet.

  Kh Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at blive "uspam'et" og for de søde ord;)

   Slet
 6. Mystisk altså. Jeg fandt lige en kommentar fra dig i mit filter - jeg har faktisk aldrig før oplevet, at noget er havnet der. Jeg var inde og lure på Bloggers hjælpeside....og der er sgutte meget hjælp at komme efter! (Er det dig, der har skrevet det indlæg omhandlende spam problematikken på det engelsksprogede hjælpeforum?) Håber der kommer noget respons, for det her er fisme da frustrerende.

  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej mange nævner at jeg er den eneste (!!) der ender som spam... Og nej ikke meget hjælp at komme efter - det er næsten det værste.. Og ja den er fra mig - ingen held med det desværre.. Men tak fordi du lige kiggede omkring;)

   Slet
 7. Hej Anne. Dejligt billede. Du er kun en enkelt gang endt som spam hos mig - og der fik jeg alligevel mailen med kommentaren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak;) Synes også mine kommentarer for det meste når frem hos dig..

   Slet
 8. Åh det er bare så frustrerende når blogger ikke virker, det dræner virkelig lysten til at være aktiv, kender det alt for godt. Desvære har jeg ingen guldkorn, men håber det løser sig. Jeg har været inde og kigge i mit filter og der var jo flere kommentarer fra dig, som jeg slet ikke havde set, underligt for nogle gange så kommer du på med det samme. Jeg kunne se at du vil lære mig siksak mønster, jeg kan da slet ikke vente til næste krea dag nu, håber du kommer :)
  Virkelig godt billed af dig, jeg stemmer helt klart for at det skal være dit nye profil billed :) Det er så godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man bliver helt træt af det.. Og gider da ikke bruge sin (efterhånden mere og mere kostbare) tid på at dobbeltskrive...
   Men godt du fik kommentaren - jeg hjælper gerne;) Og tak for de søde ord;)

   Slet
 9. Hej Søde Anne
  Tak for din kommentar - jeg fandt den og tak :) med hensyn til malingen har jeg kode, men det er købt hos Malerslagret i tror ikke man kan købe det i Jylland? Ellers vil jeg gerne hjælpe hvis du må eje det.
  Ved heller ikke noget med hvorfor du ikke ender i kommentarerfeltet... Desværre.. Men Anne sætter pris på dine kommentarer og ved hvor meget ekstra tid det tager at lige få skrevet - så tak.
  Håber du har fundet ud af det og ja et skønt billede af dig:)
  Kram

  SvarSlet
 10. Hej Anne - Kan ikke hjælpe dig heller - men vil da lige kigge mit spamfilter igennem. Æv kan godt forstå det er frustrerende...

  Knus

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne