torsdag den 16. februar 2012

I am spam..?

På det seneste er jeg fra flere forskellige kanter blevet gjort opmærksom på, at mine kommentarer på flere blogs går ind under spam. Jeg har da også selv et stykke tid lagt mærke til - især på nogle bestemte blogs - at mine kommentarer forsvinder. Jeg ser dem udgivet - men når jeg vender tilbage, er de væk.

Det er sgu da skide træls! for at sige det lige ud.
Min blogtid er meget knap pt - og så ærgrer jeg mig da over at skulle rundt og tjekke hos hver enkelt, om min kommentar nu stadig er der.. Og måske endda skrive den på ny flere gange. Eksempelvis kommenterede jeg tre gange hos Ida - Midtimellem i går aftes.. Og så dem udgivet hver gang - og nu er de pist væk..
Og når man regner med, man lige får 'plejet blogkontakterne' af og til, så er det ret irriterende, at teknikken driller.

Er der nogen derude, der ved hvorfor det driller sådan..? Og måske har en løsning...
For jeg gider da ikke være spam.....;)

18 kommentarer:

 1. ØV altså.. kan desværre ikke hjælpe med problemet, men håber der er andre der kan! Håber snart du slipper for at være spam...

  SvarSlet
 2. Din kommentar sidst hos mig landede også under spam, faktisk tror jeg at det bedste er at skrive til blogger, der er så mange ting som pt ikke virker. jeg mister f.ex læsere selvom de ikke har frameldt sig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg prøvet - men har endnu ikke fået svar....
   Træls det bøvler sådan..

   Slet
 3. Jeg har oplevet det samme her hos mig, når du kommenterer. Jeg får også en mail med kommentaren, så efter at være blevet bekendt med det, går jeg ind og trykker "ikke spam", men kan jo sagtens se, at det må være virkelig irriterende for dig. Håber du får problemet løst!

  SvarSlet
 4. Jeg har oplevet det samme her hos mig, når du kommenterer. Jeg får også en mail med kommentaren, så efter at være blevet bekendt med det, går jeg ind og trykker "ikke spam", men kan jo sagtens se, at det må være virkelig irriterende for dig. Håber du får problemet løst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du 'u-spam'er' mig..;)
   Må ha' forsøgt lidt mere...

   Slet
 5. Jeg kender ikke til nogen løsning, men jeg undrede mig også igår. Fik hver gang en besked om din kommentar, men kunne ikke se den på indlægget. Men vil forsikre dig om, at de blev læst og værdsat højt. Synes helt klart, du skal have en plakat med Paris (hvis ikke summerbelle kan overtales til at lave en med Berlin).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare træls! Dejligt de værdsættes alligevel;) Måske man skulle høre dem ang. Berlin...

   Slet
 6. Nu brugte jeg Malenes tip og din kommentar er udgivet, hvis det kan være bare en lille trøst :o)

  SvarSlet
 7. Hmmm, underligt! Jeg oplevede at jeg blev nægtet adgang til blogger i forgårs, da de skulle rette noget med sikkerheden. Måske det har noget med hinanden at gøre...?
  Jeg har før oplevet at jeg var spam i forbindelse med min mail. Dér hjalp det at skifte adgangskode, måske du kan prøve det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu skiftet adgangskode.. Håber det hjælper..:)

   Slet
 8. Det har jeg også hørt en masse om, men ved desværre ikke, hvad du kan gøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sig endelig til hvis du hører om en løsning...;)

   Slet
 9. Det kan virkelig være træls! Jeg oplever det også nogen gange. Spamfiltrene er efterhånden også blevet mere strikse, jeg ved ikke om der er noget man kan gøre?

  SvarSlet
 10. Kære Anne!
  Nej du skal da heller ikke være spam, desværre har jeg lige opdaget at du var røget i min. Jeg har klikket på ikke spam.
  Hvis du kan/har lyst til at deltage i dukkehyggekreadag, så skal du være hjertelig velkommen! Jeg har materialer til en ekstra dukke.
  Kh Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristin..:) Og sødt af dig med dukkehyggen - jeg er vist nødt til at springe over, da manden skal bruge bilen... Kunne ellers være rigtig hyggeligt! I må ha' en dejlig dag..
   KH Anne

   Slet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne