tirsdag den 9. august 2011

Photo Challenge og mig...

Så langt nåede vi altså inden for lidt overskud, arbejdsstart og min evige hurdle vedrørende "forudbestemte" indlæg satte pause i den ellers fine photo challenge.....

Jeg er vist bare ikke så god til det med indlæg med bestemt indhold og så er overskuddet ikke helt så stort som håbet..;) Så i stedet for kun at få lavet photo challenge-indlæg, vil jeg gå lidt fra og til og hapse de 'dage', der lige tiltaler mig på dagen.. Jeg får ikke lavet flere indlæg om dagen for tiden - og jeg har også andet, jeg gerne vil blogge om - så udfordringen og jeg tager lige en pause fra hinanden indtil lysten melder sig..De sidste to dage har jeg været i gang på arbejde - 'bare' med møder, da eleverne først møder ind på torsdag. Det har været lækkert og det kribler i mig for at komme i gang med skoleåret - "ærgeligt" det for mig kun varer til næste fredag, hvor jeg har sidste dag inden barsel..;)
Men fed følelse at gå på barsel med. For det glæder jeg mig bestemt også til.. Kroppen er ved at trænge til det og måske også sindet, så jeg kan blive en lille smule sporet ind på baby-livet og forberedelserne igen.

Ha' en dejlig dag - måske med lidt mere stabilt solskin end her..?!

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med en dejlig barsel i sigte!
  Fik jeg egentlig skrevet, at jeg har modtaget de smukke stoffer jeg har købt af dig, og at jeg er rigtig godt tilfreds!
  Her skinner solen lige nu, og nej, ikke stabilt. Den bliver sikkert snart gemt IGEN væk af en sky :-(

  SvarSlet
 2. Du skal gøre nøjagtig som du har lyst til, det er jo din blog!!

  SvarSlet
 3. Det bliver godt med lidt dig-tid i sigte, inden den lille kommer.
  Forresten, jeg kan ikke huske om jeg fik svaret dig, men klæbefolie fås hos farvehandlere, og i Bilka har jeg også set det - billigere :)

  SvarSlet
 4. Lyder som en fornuftig beslutning, Anne - det skal jo ikke blive en sur pligt.
  Jeg har prøvet at svare dig på mit pudeindlæg ang. lukningen - jeg ved ikke om det er til at forstå. Ellers er du velkommen til at spørge igen.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne