fredag den 20. august 2010

Det smukkeste hylster..

I tirsdags kom en skøn pakke til mig...

Jeg lavet en bytter med denne yndlingsblogger og det fik jeg et lækkert penalhus ud af.. Jeg er vild med det - og det rummer lige nu alle favoritskriverne. Faktisk har flere elever også været ret misundelige i;) Men det er altså også drønsmart - og bestemt en opgradering af en masse løse kulepenne, tusser og blyanter raslende rundt i tasken..


Herhjemme går det lidt sløvt med nye tiltag og kreative "indslag" - det gir' lidt sig selv når man ikke er hjemme i hverdagene - men jeg har fået lidt småblomstret stof på min opslagstavle, som skal gøre mit mintblå bord selskab.. Billeder følger når gråvejret smutter igen og jeg kan få lidt lys til kreakontoret;)

Ellers har weekenden indtil nu været blog- og computerfri og vi har været til fødselsdag og ikke mindst tilbragt en skøn lørdag i øspøsregnvejr i Haunstrup Dyrepark med et hold venner og deres dejlige søn... Det var ren fryd - og jeg er så opladet og fuld af energi nu, som jeg ikke har været længe..

2 kommentarer:

  1. hvor er det altså også bare super flot :)

    SvarSlet
  2. Fantastisk flot penalhus.
    Det vækker minder... for omkring 20 år siden lavede min mor sådan et penalhus til mig :-) Måske det er tid til at lave et selv til datterens farveblyanter :-) Tak for idéen :-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne