onsdag den 5. juni 2013

Lopper på den nemme måde


Jeg er blevet spurgt, om jeg vil teste den nye app fra Den blå avis.

Med mit ifølge manden meget store behov for at støve loppemarkeder og genbrugsbutikker af for fine sager, så var det helt oplagt bare at sige ja tak og gå på jagt.
App'en har jeg brugt længe - men de tilføjelser, der er kommet til, er rigtig gode. Den er overskuelig -og så er jeg meget begejstret for, hvor nemt det er blevet at sætte ting til salg derinde. Hvis det er for omstændigt kan jeg godt give op på forhånd. Men det er altså smart, at man slet ikke behøver computeren og bare kan tage billeder, uploade og skrive en lille tekst fra mobilen.
Jeg har i hvert fald oprettet en lille række annoncer derinde - og det tog mig ikke lang tid. For mig har det også betydning, at man kan ha' alle handlerne med sig overalt. Det bliver bare lidt nemmere.

Et ønske fra min side kunne være, at næste opdatering indeholder en gallerifunktion. Nå man er i gang med en søgning kan der godt være mange billeder at scrolle sig igennem - og sådan en funktion kunne give et større overblik.

Som sædvanlig har jeg den sidste uge været på udkig efter de ting, jeg i forvejen samler på. Jeg har kigget på vaser, smølfer til pigerne, små møbler til legehuset og meget andet. Manden er lidt nervøs for, om der nu kommer mere til, end der bliver solgt - for så er vi jo lige vidt pladsmæssigt.

Heldigvis fylder det, jeg har fundet derinde, ikke så meget og bliver ikke forvist til skuret..;) Jeg skal nok vise frem, så snart pakken er landet i postkassen.

8 kommentarer:

 1. Spændende at se hvad det er : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Er faktisk kommet til at shoppe flere ting..;) Men jeg skal nok vise frem..

   Slet
 2. Ihhh du gør præcis som jeg, DBA er altså bare nemt når man ikke har tid til at suse til alle loppemarkeder i hele verden!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne