onsdag den 27. april 2011

Nye veninder..

Må jeg præsentere jer for to af mine helt nye og endnu meget spæde bekendtskaber..

Fru Bernina


Frøken Bernette


Vi er først lige ved at føle os ind på hinanden og mærke hinandens personligheder, styrker og svagheder.. Men jeg kan fornemme, at det bliver et dejlig langt og tæt forhold, jeg får til disse to tøser, der er flyttet ind på sykammeret.
Tiden og energien har ikke været til de store udfoldelser med dem - vi har mere fokuseret på virkelig at holde ferie, nyde og komme ned i gear. Men jeg glæder mig til, der skal leges.

Endnu har frøken Bernette voldt mig lidt trådningsproblemer, da jeg aldrig har prøvet en overlocker før, men jeg tror, vi finder ud af det sammen.. Nu skal jeg så bare ha' fundet ud af alle fordelene ved og tricks'ene til at overlocke..
Tusind tak for alle svarene i forrige indlæg om symaskinehjælp - det var en stor hjælp - også selvom det ikke lige endte med Brother. Jeg har shoppet maskiner på symaskine.dk (Kjærgaard Symaskiner) - og har fået den bedste service, så det kan klart anbefales..

Så er der vist bare tilbage at ønske jer en dejlig onsdag - her blev det til delvist grønt lys fra lægen i går (jubii), så nu vil jeg se frem til mandag..:)

14 kommentarer:

 1. Lækker ven du har fået dig ;)

  SvarSlet
 2. tillykke med de nye damer, dem skal du nok få meget fornøjelse ud af Ü
  Og hvor er det dejligt for dig at du delvist kan komme tilbage på arbejde.

  god dag
  kh maria

  SvarSlet
 3. Tillykke med dem:) De ligner jo næsten min vognpark, for mine er også en bernina og en bernette. Håber du bliver glad for dem! Og ja det der trådning, det kræver altså lidt øvelse...!

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med de to nye veninder. Dem bliver du helt sikker glad for. Jeg har flere gange handlet hos Kjærgaard. Der får man supergod service.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Lækkert. Hvem vil ikke gerne være veninder med dem? ;)

  Og godt du kunne bruge linket jeg gav.

  SvarSlet
 6. 2 lækre damer :) tillykke

  SvarSlet
 7. Tillykke med dine to veninder. Du bliver helt sikkert glad for dem :-)
  Med hensyn til Frk. Bernette, så handler det kun om én ting... nemlig at blive ved med at tråde igen og igen og igen indtil du kan det.
  Jeg har hørt masser af skrækhistorier om kvinder der må forbi symaskine-forhandleren, når der skal skiftes farve eller den ene tråd er knækket og det er altså spild af tid (og også en smule pinligt, hvis du spørger mig..)
  ;-)

  SvarSlet
 8. Du ser veludrustet ud nu ;)

  SvarSlet
 9. Ej hvor skønt, dem kommer du til at dele meget fritid med ;O)

  SvarSlet
 10. Forresten...så skal du ikke tråde din overlock om hver gang du skal have en anden farve. Du klipper bare trådene over øverst og binder de nye farver på og syer indtil du når ned til nålene. Der må du tråde på "gammeldags" facon. Men derfor er det jo rart at kunne tråde den når der en dag går "koks" i den.....

  Kh Mette

  SvarSlet
 11. Tillykke med dine nye bekendskaber. Jeg har selv en Bernina, den kører nu på sit 41'ne år:-)

  SvarSlet
 12. Dejligt med nye maskiner. Ved ihvertfald Berninaen er god, dem har vi købt ti af til skolens håndarbejdsundervisning...det er dem jeg lærer eleverne at sy på maskine på- Tillykke med dem.
  Jeg ønsker mig også en overlocker
  KH Mia

  SvarSlet
 13. Tillykke med dine to nye venner. Dem skal du nok blive glade for;o)
  Mht. overlock så er det bare vigtigt du tråder den i den rigtige rækkefølge og en god idé for at lære, hvor hvilken tråd ligger hvor, er at sy med 4 forskellige farver. På den måde kan du nemt se, hvilken tråd der evt. skal justeres på.

  SvarSlet
 14. Kære Anne, stort tillykke med graviditeten. Hvor er det altså bare dejligt for jer:) Nyd den dejlige ventetid!

  Kh Tine

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne