mandag den 31. december 2012

Godt nytår


Julen er pakket ned og inden længe er vi klar til at tage imod 2013.
Jeg bliver altid rørt og overvældet hver gang endnu et år er gået - og det er ingen undtagelse, når jeg ser tilbage på 2012.
Året har budt på mange dejlige og forskelligartede oplevelser - men det bærende har været min lille familie, som sidst i 2011 var vokset fra tre til fire, og en hverdag, der gik fra barselshygge til et travlt arbejdsliv. Forandringer som har krævet energi og overskud, men som også er skønne at være en del af, når man kan følge med..:)
Det har været et dejligt tilbageblik at kigge årets blogindlæg igennem. Jeg håber, vi går et år med mindre sygdom og mere overskud i møde, så der også bliver mere plads til at bruge bloggen, som jeg helst vil. Som mit frirum, et sted hvor der er højt til loftet og mulighed for at sparre, udveksle og dele.





 Et par yndlingsglimt fra juleaften

Men et helt ubrugt år, der ligger foran os - det sætter gang i tanker, idéer og ønsker - store som små. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i det - allerførst med en festlig aften i godt selskab inden længe.
 

 Karolines nytårskjole er klar - glimmer er et stort hit for tiden

I ønskes alle sammen et rigtig godt nytår - må I komme sikkert og festligt ind i 2013..:)

onsdag den 26. december 2012

...

Kender I det, når man har skrevet bunkevis af blogindlæg - inde i hovedet - og matchende billeder på kameraet, men de bare ikke når længere end det..?

Sådan har vores december været.. Jeg er ikke fan af at skrive om sygdom, men når det er det, der har fyldt de sidste knap to måneder, så er det jo ens virkelighed.. Sygdom på skift og igen igen har snuppet overskuddet. Da det så i starten af december endte med en indlæggelse på børneafdelingen med mindstemusen - så trak vi altså stikket ud..




Nu har vi så nydt en skøn juleaften hjemme ved mine forældre - med fantastiske gaver til os alle, lækker mad og hygge. I de her dage ses vi med noget af den store familie rundt i landet og derhjemme. Tre ud af fire snotter og hoster - men vi er sammen og vi har fri til at nyde det.













Så sådan lidt 'på bagkant' vil jeg ønske jer alle en glædelig jul.. Jeg håber, I alle har nogle dejlige dage med dem, I holder af..

Jeg håber på lidt mere blogoverskud inden længe - og at der så stadig er nogle, der læser med..;)

Mange kærlige julehilsner Anne




- Posted using BlogPress from my iPhone