torsdag den 9. august 2012

I går startede jeg det nye skoleår op med en omgang møder og forberedelse... Det skal nok blive godt at få sin hverdag på skolen igen. Efter arbejde tog Karoline og jeg en lille tur ned i byen. Hun kan altid lokkes med i Søstrene Grene Heldigvis var i går ingen undtagelse, så vi fik shoppet lidt. Det var rigtig hyggeligt og så får man bare de sjoveste og dejligste kommentarer og snakke ud af sådan en tur.

Stor og prangende ring i den lækreste farve

 Nogen herhjemme er afhængig af notesbøger....;)

Stor tak til Karen for at stå for - og omtale - dette fine og billige masking tape.. Skønne farver!

Dagen i dag derimod behøver absolut ingen gentagelse..!! Den startede med, at Frida faldt på hovedet ned fra dobbeltsengen.. Så hun er blevet overvåget for hjernerystelse hele dagen. En omgang opkast sendte endnu en gang bekymringerne på himmelflugt og så skulle der lægetjek til igen. Heldigvis virker hun ikke påvirket af det, så vi blev bare sendt hjem igen. Men hun skal stadig væk overvåges og vækkes hver time.
Ved middagsbordet var Karoline så ved at blive kvalt i en asparges - heldigvis kunne jeg få fat i enden af den og få den trukket op af halsen på hende....
Pyh.. Jeg kan ikke holde til sådanne forskrækkelser og at mine piger har ondt eller pludselig er i en situation, der kunne have haft et helt andet udfald... De er blevet krammet mange gange i dag og nu er jeg helt drænet for energi og trænger vist bare til søvn - og snarlig weekend...;)

Det blev et halvnegativt indlæg - beklager - havde bare lige behov for at ryste dagens oplevelser lidt af mig.. Ha' en dejlig aften..

mandag den 6. august 2012

Dilemma

Frida og jeg er hjemme igen.. Halvanden time sammen med de andre børn og så var min lille mus træt..;)
Nu bobler hun i barnevognen og jeg står i et (meget velkendt) dilemma...

Skal jeg arbejde først...


Handle ind..


Motionere maskinen...


Eller bare lige smække benene op og slappe af - bare et lille øjeblik.....;)


Det hele skal jo klares - men jeg nyder lige, at der stadig er lidt feriestemning de næste to dage og tager det i det tempo, jeg lige orker...
Ha' en dejlig mandag..;)

søndag den 5. august 2012

Realiteter

Og lige pludselig gik der uplanlagt en mindre pause i bloggen. Ferien har indfanget mig og "stjålet" min tid.. Og så har jeg ikke helt kunnet få ordene til at flyde, som jeg gerne ville.
Men nu... Ja nu melder hverdagen og den 'barske' virkelighed udenfor barselsboblen sig upfront. I morgen skal Karoline tilbage til sin dagligdag i børnehaven og min lille nuller, Frida starte i dagpleje.. (!!) Det er jeg faktisk slet ikke klar til.. Og jeg som troede, det ville være meget nemmere her anden gang. Men Frida klarer den garanteret fint - godt nok er hun lidt mor-forelsket, men hun er så glad, mild og nysgerrig, at det nok skal blive godt til hende.

De sidste par uger af vores fælles ferie er gået med den helt store op(og ud-)rydning herhjemme, miniferie i svigermors sommerhus i godt selskab, mere sykursus, dejlige besøg og masser af afslapning.
I dag har vi bare nydt det gode vejr - især i haven - og nydt hinanden. Det er som om, man til sidst lidt halvdesperat forsøger at suge det allersidste af ferien til sig...;)

Kjole til Karoline syet på det sidste sykursus

Sommerfusser og forklæde..





Min mindste smuksak

Nu er dagplejetasken pakket og jeg vil hoppe under dynen og forsøge at blive klar til i morgen..