fredag den 30. november 2012

Juleri og foldede stjerner


I går fik jeg lokket manden til at hente kasserne med julepynt ned fra loftet.
Jeg har lavet lidt nyt til vores samling, som består af både gammelt og nyt, hjemmelavede sager, stilet og enkelt pynt og det mere farverige.

Det blev til en lille samling foldede stjerner.


Disse to er foldet efter en vejledning i det seneste SY magasinet - men jeg har en DIY på samme stjerne liggende på Pinterest.

De andre er foldet efter denne fine DIY.
Sidste år lavede jeg også et par stykker af dem helt i hvid - i år har jeg brugt udklip fra magasiner, så de har fået lidt mere farve.

 Lidt uskarpt pga meget lang lukketid, men da det er favoritbilledet, kom det med alligevel..



Jeg elsker denne tid med hygge, julemusik, stearinlys og i skrivende stund daler sneen faktisk ned uden for vinduerne. Det eneste jeg ikke er så stor fan af, er den store mangel på lyse timer. De grumsede billeder kunne jeg godt være foruden.. 
I dag står den på klippeklister-dag med en flok friske teenagere og i aften lidt festligheder med gode kolleginder - måske det kan kickstarte julestemningen, som har lidt svært ved at indfinde sig.

Rigtig dejlig weekend til jer..

tirsdag den 27. november 2012

Den oplagte (før)julegave..


Herhjemme er det kun manden min, der drikker kaffe. Jeg øver mig stadig - nyder kun de 'blidere versioner' af mokka og er ellers inkarneret the-drikker.
Derfor har vi et stykke tid snakket om at anskaffe en kaffemaskine af den lidt mere smarte slags, hvor vi kan lave enkelte kopper kaffe ad gangen. Både nemmere og mere praktisk lige til os.
Så da jeg fik mulighed for at teste den fine Senseo Twist, skyndte jeg mig at takke ja. Godt nok mest på mandens vegne - men da den også kan lave latte og kakao er der også lidt til mig.


Nu har vi så haft den et par uger - og ligesom vi havde tænkt det - er det perfekt til vores behov med sådan en kaffemaskine. Nemt og hurtigt med de afstemte mængder...



Dejlig dag til jer..

Kaffemaskinen er sponsoreret men meninger og ord er helt mine egne..

tirsdag den 20. november 2012

Mine største gaver ♥ ...


To skønne piger....










Uanset hvor hårdt vi er spændt for og hvor trætte vi er, så er de jo hele forskellen. Og det er med at hænge i og følge med som forældre lige nu, for det går så usandsynligt stærkt.
Frida lærer en masse nyt og er jo midt i de første års vilde udvikling, men også Karoline tager nogle spring for tiden. Det slår mig ofte, hvor stor hun er blevet og hvor meget hun har rykket sig det sidste år.

Lige en lille reminder - mest til mig selv - om, hvor guldet for enden af regnbuen egentlig er gemt.

Dejlig tirsdag til jer alle.

mandag den 19. november 2012

De mange gaver

Der kom lige en virus eller to forbi - så alle de fine gaver fra blogtræffet, har ventet pænt på at blive vist frem.
Først lå jeg selv syg, i sidste uge var det Frida og nu ligger manden på langs. Vi spiser masser af vitaminer og grønt - og krydser fingre for en helbreds u-vending..;)

Men de mange gaver er så småt flyttet på plads og når økonomien pt. ikke er til at shoppe nyt og fint til hjemmet, så er glæden jo dobbelt stor over lækre overraskelser.


Smuk kammerstage fra Kähler, armbånd fra Louise Kragh og yndlingsophæng fra Maya Bille/Nunabee til samlingen

Lille vase fra Anne Langhøj, greb fra Decorate, fine mintblå stikkers fra Anne Black, masking tape fra Søstrene Grene og ikke mindst et par af de nyeste blade fra BoligLiv

 Lækker frugtpose, plexi lysestage fra T.i.n.g., sæbe + scrub fra Badeanstalten og træfad, julekugle m.m. fra Nordhjem

Tapet fra Retrovilla og nisse + julekugle fra Medusa

Endnu en gang tak til Louise og Julie for det store 'indsamlings'arbejde..

søndag den 4. november 2012

I mellemtiden.. ♥


I går havde jeg den skønneste dag i selskab med en flok dejlige  blogpiger. Timerne gik alt for stærkt - men jeg kørte hjem fuld af en helt særlig energi og mæt af dagens mange indtryk.

Det var Louise og Julie der havde inviteret og arrangeret til en dag i Louises dejlige hjem. En dag med  lækker mad, masser af snak og små kreative sysler. Endnu en gang blev jeg mindet om alt det gode, man kan få ud af at være en del af det store virtuelle fællesskab her i blogland. Tak for en skøn dag til jer alle - jeg håber, der bliver mulighed for en gentagelse.

 Lækkerier på alle fronter

Summerbird stod for dagens indtag af fantastisk chokolade

 Detalje fra Louises skønne hjem

 Hvem ville ikke gerne eje;)

To die for lækker taske!! Fik ikke lokaliseret ejermanden - men det måtte gerne ha' været min

Mit lille krea-projekt 

Louise og Julie havde også fået en overraskende og overvældende goodiebag samlet sammen til os. Mere om den senere - de lækre sager er allerede ved at finde på plads i det lille hjem.

 To små bordfolk er flyttet ind - i en vis højde, da pigerne i den grad deler min begejstring for dem;)

Jeg har vist ikke  været fraværende fra bloggen så længe før.. Der har været nok at blogge om - og nok jeg har haft lyst til at dele. Desværre er overskuddet forsvundet i hverdagen, der er præget af travlhed på arbejdet og en Frida, der det sidste lange stykke tid ikke har givet sig selv eller sine forældre det, der ligner sammenhængende søvn. Der er ikke forandring at spore på de to områder - men bloglysten er kommet snigende tilbage, så nu er det med at gribe den, mens den er her..;)
Fem uger kan nok ikke sammenfattes i et enkelt indlæg, men der er i hvert fald en 1-års fødselar, der skal vises frem og det fortjener sit eget indlæg en af dagene.