tirsdag den 17. juli 2012

Muttis hjørne

Før vi tog på ferie fik vi malet en bordplade til krearummet.. Nu er den sat op og jeg leger med den nye indretning, mens jeg rydder og sorterer i mine kreasager, bøger, nips og alt muligt andet, som har hobet sig op derinde, fordi det ikke havde en fast plads i hjemmet.. Det får det nu.
Jeg elsker at gå og ordne derinde, men vil også gerne snart være færdig. Især mangler jeg et par lækre 'arbejdslamper', nogle bogkasser eller andet til væggen, få malet mit karlekammerskab i en lækker mintblå farve (kom nu tørvejr!!) og ikke mindst at få det indviet for alvor..;)







Linealen er mit seneste 'krea'køb.. I blame the boogie - og det her tilfælde er 'the boogie lig med hende her.. Hun havde sin skønne lineal med til sykursus - og jeg "måtte eje"...;)

Jeg kigger en masse på Pinterest og naturligvis blogs for at få inspiration til det helt rigtige til mit (vores) rum.. Men har du en god idé, skal du endelig ikke holde dig tilbage..;)
Billeder af hele rummet kommer, når jeg er nået lidt længere..

mandag den 16. juli 2012

Hjemme igen

Lørdag eftermiddag kom vi hjem efter 10 skønne dage på farten. Knap var sykurserne overstået før vi pakkede bilen og tog på ferie. Først 2 dage i sommerhus med en flok gode venner og børn og derefter gik turen til Samsø sammen med mine forældre og min søster og familie. Det har været dejligt og tiltrængt - og nu nyder vi bare feriestemningen og afslapning herhjemme. Jeg elsker at være afsted - både på 4-mands hånd og i en større flok - men jeg nyder også den der helt særlige 'vi daser bare derhjemme' stemning..

Samsø har en særlig betydning i min familie - min farmor er nemlig født derovre og mine oldeforældres gravsten i Tranebjerg er et fast besøgssted, når vi er på øen. Derudover elsker jeg ø-stemningen, de mange små vejboder og nærheden af vandet, uanset hvor man befinder sig. Jeg kan nok ikke helt dy mig for at lave billedspam - men ti dage uden bloggeri og en masse gode oplevelser er ikke et godt match..;)


 Natur - ved vennernes sommerhus
 
Godt at ha' en god ven..:) Karoline og vores venners søn

Krabbefiskeri

 Endelig på vej til Samsø

Ankommet til Samsø - havet var næsten lige i baghaven

På tur til Nordby - det lille fine klokketårn

 Ren idyl ved gadekæret i Nordby

 Karoline fodrer ænder og guldfisk

Frida elsker at være på tur - og betragte sin søster..;)

Mor og datter-gummistøvler ved Issehoved

Skipperly - utroligt lækkert og hyggeligt spisested på Ballen Havn med skøn gårdhave.

Feriens første is - på Ballen Havn

Karoline leget 'kuk kuk' med Frida i sommerhuset

 Det blev til et enkelt fint loppefund

Hjemme igen - og bedre ferieselskab kan man vist ikke ønske sig..:)

Nu står den 'bare' på ferie herhjemme - med gode projekter, besøg og masser af leg med tøserne. Måske vi endda snart kan få noget sommervejr, så jeg kan pakke de uldne sokker og tørklæderne væk - og komme lidt mere i haven (tak!). Hvis der igen går lidt for meget ferie i bloggen, så kan I også finde mig på Instagram, under annesandchristensen. Jeg er ret hooked på den nemme og hurtige 'miniblogging' fra telefonen, som er mulig, uanset hvor man befinder sig..;)
Ha' en rigtig dejlig mandag.

torsdag den 5. juli 2012

Mere...

I går stod den på mere sykursus  i godt selskab. Tak til min søster, Pia, Louise, Line, Rakel og ikke mindst Lis for en dejlig og inspirerende koncentreret dag...! Utroligt som sådan en dag kan generere energi og overskud..
Jeg kastede mig ud i et - for mig - lidt omstændigt projekt, hvor udfordringerne til mig selv var mange. Der skulle både quiltes, laves kantebånd og rynkes. Alt sammen forholdsvis nyt for mig. Omstændigt eller ej, så er jeg ufatteligt glad for det (som altid når Lis er guide) gennemførte og meget gennemarbejdede produkt.. Det er der altså en helt særlig følelse ved... Jante er vist gået på sommerferie ik'..?? For så kan jeg godt afsløre, at jeg er meget tilfreds og ret stolt...;)

Efter Lis' mønster har jeg syet en lille vest i str. lidt for stor til Frida, som (næsten) er vendbar. Jeg har tilføjet et par små vingeærmer og ellers samlet nogle af mine yndlingssager i den lille vest: libertyprintet Betsy, striber og lidt neon..

Ahhøm... Jeg undskylder på forhånd, at der dømt billedspam....;)

 W.I.P.

 Lis lærer os fifs

 Min lille vest

 Morgenfrisk Frida i sin nye - lidt for store - vest

 Nullergøjen med vest omvendt på

 "Bagsiden"

Dagens pudekreationer

 Min søde søster arbejder koncentreret

Smuk detalje på et af Rakels produkter

Rigtig dejlig solskinstorsdag til jer. I dag får symaskinen en velfortjent pause, så jeg kan nyde det dejlige vejr lidt, mens vi har det....

tirsdag den 3. juli 2012

Fantastisk tirsdag

Intet mindre.
Jeg har tilbragt dagen i selskab med Lis og seks andre skønne kreakvinder. Hovedet er træt efter 7½ times syning, hygge og nye inputs. Men på den allerbedste måde. Og så kan man jo kun glæde sig til endnu en dag med samme program i morgen. Den fordybelse med fokus på noget, jeg i den grad elsker at lave, er helt fantastisk - og jeg var næsten helt høj da mine tre yndlings kom og hentede mig..;)

Alle syede en pude som dem, Lis sælger i sin butik - den her er min udgave

Vores dygtige instruktør lærer os tricks

Søde Jeannett havde en gave med til mig

Jeg er helt forelsket i den søde lille nålepude